Widok

Przystanek końcowy Zaspa

Przystanek końcowy Zaspa Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Przystanek końcowy Zaspa.
„PRZYSTANEK KOŃCOWY ZASPA” – „Endstation Zaspa”choreografia i reżyseria / Choreografie und Inszenierung Avi Kaiser muzyka / Musikkomposition Gerhard Stäbler scenografia / Bühnenbild Horst Mühlberger producent / Produzent Norbert Kobylińskiwykonawcy / Tänzer und SchauspielerMonika Chomicka, aktorka Teatru WybrzeżeMałgorzata Jaśkiewicz, aktorka Teatru ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda, że już nie gracie

Spektakl był bardzo ciekawy - szczególnie te relacje przy stolikach. Ciekawa koncewpcja tańczących aktorów i grajacych tancerzy. Najlepsze sceny to budowanie wieży Babel - Piosenka Kazika i solo Aurory Lubos z Ryszardem Ronczewskim.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spektakl był superancki

Mnie się bardzo podobały role Macieja Florka i Ryszarda Rączkowskiego. Pierwszy pokazał kunszt zdolności tanecznych a ddrugi aktorskich razem zresztą rozgrywali parę scen i były one nasycone niezwykłym urokiem spojrzeń i gestów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co do Zaspy...

...to nie mogę sie zgodzić z autorem. Nie wiem, gdzie mieszka, moze w beverly Hills, ale według mnie, zaspa wcale nie jest szara i ponura, przeciwnie, sa 2 bardzo duże parki, jest zieleń i jest jej coraz więcej (część dopiero rośnie), i mieszka tu nie kilkanaście, a ponad 40 tys. ludzi! Ponadto ma rozwiniętą gastronomię, handel, usługi, znacznie powyżej przeciętnej dla tzw. "blokowisk". Buduje sie tu nowe, ładne mini-osiedla wewnątrz Zaspy, a chetnych do kupna za ogromne pieniądze nie brakuje! A co do spraw mniej przyziemnych, to chętnie bym zobaczył tę sztukę i pożył parę chwil dylematami, które przed nami stawia. Aha, mieszkam na Zaspie :-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kultura

Na gorącym uczynku, czyli Kolejny wieczór kawalerski (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Na gorącym uczynku, czyli Kolejny wieczór kawalerski . "Na gorącym...

Carmen (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Carmen . "Carmen" - opera Kompozytor - Georges Bizet Premiera w Operze...

Kłopoty małżeńskie (15 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kłopoty małżeńskie . Kłopoty małżeńskie Mariusz Więcek i Jerzy Wójcicki...

do góry