Widok
Przytulna kawiarenka, klub?
Witam serdecznie!
Jest mój pierwszy post na tym forum, tak więc się przedstawię... Na imię mam Łukasz, mam 24 lata, od 3 miesięcy mieszkam w Gdańsku.
Piszę tu, gdyż mam mały (może średni :) ) problem. Mianowicie - poznałem wspaniałą dziewczynę i planuję właśnie pierwszą randkę. I tu zaczynają się małe schody. Chodzi o to, że nie wiem gdzie mógłbym ją zabrać. Od kiedy tu jestem raczej nie miałem okazji sprawdzić oferty wszystkich lokali. Co moglibyście, moi drodzy, polecić? Owszem, wiem, że na stronie są opinie o wszystkich lokalach w trójmieście, jednak interesuje mnie bardziej polecenie przez Was.
Jaki lokal ma być?
Wiadomo, jak to na randkę... przytulny, w ładnej aranżacji, klimat romantyczno-intymny, elegancki, delikatnie "przyciemniony" (świece?), w tle muzyka, żebyśmy mogli się przytulić, porozmawiać, poszeptać na ucho... oj, co ja będę tłumaczył, każdy wie o co chodzi :)
Jakieś propozycje?
Będę bardzo wdzięczny. Jak randka się uda, to zapraszam na piwko :)
Pozdrawiam,
Łukasz.
Jest mój pierwszy post na tym forum, tak więc się przedstawię... Na imię mam Łukasz, mam 24 lata, od 3 miesięcy mieszkam w Gdańsku.
Piszę tu, gdyż mam mały (może średni :) ) problem. Mianowicie - poznałem wspaniałą dziewczynę i planuję właśnie pierwszą randkę. I tu zaczynają się małe schody. Chodzi o to, że nie wiem gdzie mógłbym ją zabrać. Od kiedy tu jestem raczej nie miałem okazji sprawdzić oferty wszystkich lokali. Co moglibyście, moi drodzy, polecić? Owszem, wiem, że na stronie są opinie o wszystkich lokalach w trójmieście, jednak interesuje mnie bardziej polecenie przez Was.
Jaki lokal ma być?
Wiadomo, jak to na randkę... przytulny, w ładnej aranżacji, klimat romantyczno-intymny, elegancki, delikatnie "przyciemniony" (świece?), w tle muzyka, żebyśmy mogli się przytulić, porozmawiać, poszeptać na ucho... oj, co ja będę tłumaczył, każdy wie o co chodzi :)
Jakieś propozycje?
Będę bardzo wdzięczny. Jak randka się uda, to zapraszam na piwko :)
Pozdrawiam,
Łukasz.
Boshe ale ta dzisiejsza młodzież średnio rozgarnięta jest i nic dziwnego że niż demograficzny. Gdybym ja była facetem to bym spakowała w torbę/plecak : opakowanie podgrzewaczy do świec, zapałki, zakąskę i zapitkę koniecznie plastikowe kubeczki,czapkę, rękawiczki, duży śpiworek pod pachę. Umawiasz się z dziewczyną, idziecie na molo lub w inne romantyczne miejsce gdzie można pooglądać gwiazdy. Zaczynasz od rozstawienia świec, potem zapitka i zakąska, później nakładasz zaskoczonej lubej czapkę, rękawiczki i pakujesz do śpiworka - i wuala! Po pierwsze roamntyczne po drugie pomysłowe po trzecie niepowtarzalne po czwarte niewielkim kosztem. Za moich czasów to jakoś tak się robiło :]
Za moich czasów się tak robi:)
Dodałbym to tego najbardziej magiczny przedmiot który powoduje że kobieta jest w siódmym niebie - termos z gorącą herbatą;)
Piersióweczka z rumem lub czystą też może polepszyć działanie gorącej herbatki:)
Dodałbym to tego najbardziej magiczny przedmiot który powoduje że kobieta jest w siódmym niebie - termos z gorącą herbatą;)
Piersióweczka z rumem lub czystą też może polepszyć działanie gorącej herbatki:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
to jest coś!
ze mnie sie nigdy taka randka nie trafiła...
ze mnie sie nigdy taka randka nie trafiła...
###############
tak tak chciałbyś poczuć mój smak
wszędzie dotknąć
potem po prostu w dupę kopnąć
nie nie tego aż tak trudno nie mówi się
to nie amatorski układ kolacja ze śniadaniem
to cos dla konesera a ja jestem głównym daniem!
###############
wszędzie dotknąć
###############
no i mnie sie kiedys zdarzało chodzic na długie nawet bardzo długie spacery, chyba całe trojmiasto mam zwiedzone z"buta" na takich randkach...ale swiecy czy jakiegos takiego plenerowego siedzonka nie było...zreszta dzis faceci sa tak malo romantyczni i pomysłowi ehhh...
przenieście mnie do innych czasów, bo ja tu nie pasuje
przenieście mnie do innych czasów, bo ja tu nie pasuje
###############
wszędzie dotknąć
###############
wszędzie dotknąć
###############
dobra dobra mowisz do mnie o "dinozaurach" ktore wygineły,wyrosły z tego, sa zajęte, itp itd...wyjątki zawsze potwierdzają regułę
###############
wszędzie dotknąć
###############
wszędzie dotknąć
###############
Ja kiedyś z jedną czekałem tak na zaćmienie księżyca... Była zima i było naprawdę zimno, chociaż znaleźliśmy sobie kilka miłych metod by się rozgrzać...
Zrobiliśmy tylko jeden błąd, żadne z nas nie pomyślało by sprawdzić o której ma być to zaćmienie, a było rano i ostatecznie obejrzeliśmy je czekając na kolejkę:P
Ale noc była miła:)
I sporo miałem takich randek - pewnie dlatego że nie lubię tłumów a lubię noc:)
Zrobiliśmy tylko jeden błąd, żadne z nas nie pomyślało by sprawdzić o której ma być to zaćmienie, a było rano i ostatecznie obejrzeliśmy je czekając na kolejkę:P
Ale noc była miła:)
I sporo miałem takich randek - pewnie dlatego że nie lubię tłumów a lubię noc:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"