Widok

Ps:

zamiast przyjmować na klatę możesz tez stawic jej czoło. Mała różnica. Generalnie jednak chodzi o wyeksponowanie części ciała położonej raczej z przodu niż z tyłu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stworku :( istnieje tylko jedno pojecie INTELIGENCJI EMOCJONALNEJ,ale nie o tym chcialem pisac-w ogole nie chce pisac-wiec daj

dobrze?Nie rozumiesz tego, ze ja naprawde nie chce o tym pisac???NIE CHCE!!!!!!!
Podgryzaj innych jesli naprawde bez tego zyc nie mozesz...ja Tobie nie wychodze na zdrowie...i Ty mnie...
...wiec dajmy sobie spokoj...specjalnie nie zaczepialem Ciebie(nie mylic z ignorowaniem!)-Ty to uczyniles...ale ja juz nie chce odpisywac...wiec nie zmuszaj mnie do tego-do tego czego nie lubie:(
i ignorowac nie chce...
ZROZUMIESZ TO, CZY NIE MOZESZ TEGO POJAC?
.....NIE CHCE ZNOW NA TYCH LAMACH ZACZAC KOLEJNEJ BZDURNEJ WOJNY...A POZA TYM W SZPITALU POWINIEN PANOWAC WZGLEDNY SPOKOJ...bo popsuja sie nastroje psychiczne pacjentow...
Nie pisz na ten temat...nie pisz w ogole do mnie...chyba , ze chcesz porozmawiac o lodach malinowych, czy tez o golonce z piwem w reku, lub steku z kieliszkiem winka w dloni...
Mam nadzieje, ze zrozumiesz tego ...nienormalnego KiwdulNNeb'a...

czesc

Pojec

inteligencji emocjonalnej istnieje tyle ilu ludzi o tym slyszalo. Kazdy rozumie to na swoj sposob, dla roznych ludzi rozne elementy sa istotne.
Nie wrzeszcz na mnie. Czy ja na ciebie wrzeszcze? Tak naprawde z nas dwojga to nie ja jestem mniej tolerancyjna. Ja nie chce wojny, tylko dyskusji.
Jesli nie masz ochoty dyskutowac, to zwyczajnie nie odpowiadaj, to chyba proste.

Plagiat

czyjakolwiek sekcje zwlok, wazne ze ta osoba wyrazila na to zgode.
Uwazasz, ze to moralnie niewlasciwe?
Pytam, bo czytalam komentarze ludzi ktorzy tak wlasnie uwazaja.

Obserwatorko

Masz zupelna racje. Wrazliwosc to cecha, ktorej bym zyczyla kazdemu, choc powoduje wiele bolu. Mimo wszystko warto ja w sobie rozwijac, bo to co "ma do zaoferowania" przewyzsza jej cene.
Mozna przejsc przez zycie bez wzlotow i bez upadkow, po rowninie, ale czy wtedy mozna powiedziec, ze sie zylo naprawde? Ze sie czulo, ze sie zyje? Emocje sa obszarem (choc nie jedynym), w ktorym mozna szukac sensu zycia (wlasnego).
Mozna probowac kontrolowac wrazliwosc i kontrolowac emocje. To sie nigdy w duzym stopniu nie udaje, ale czlowiek kontrolujacy sie ma te przewage, ze moze swemu zyciu nadac celowosc, tak soba pokierowac, zeby byc zadowolonym z tego co robi.
Cele dzialania nie sa przeciez wybierane przez czysty intelekt, doborem celow kieruja emocje, (zakladajac ze nie jestes do czegos zmuszona) a samokontrola pozwala realizowac te cele, niwelowac te emocje ktore stoja na drodze do czegos naprawde dla nas wartosciowego. Naturalnie samokontrola moze zabijac wrazliwosc.
Ludzie dorosli czesto traca swoje "dziecko", swoja wrazliosc (za to moga czuc sie silni)
Wazne zeby dobrze wywazyc pomiedzy jednym a drugim.

Stworek

Hm ....No no... , jak na kobiętę ..... znakomicie! .
- Zaskoczyłaś mnie sposobem myślenia i nim samym
a nie jest tu to częste :)

*

Mota sie biedactwo, w skrajnosci popada;raz chwila szczęśliwa, to rozpacz ale nie głęboka.Łzy spływają i uśmiech, ale tylko na twarzy, po twarzy.Patrzy, nie czuje bo nie chce lub chce ale chcieć nie chce z sił całych. I tak myśli że żyje a żyje bo myśli :)

Stworek

jesli von troba jest w stanie uzywalnosci chce dostac. dziekuje. :)))))

Sekcja Zwlok

jesli ktos ma wystarczajaco silny zoladek, jesli ktos uwaza ze za jej pomoca mozna znalezc cos co pomoze czlowiekowi, dlaczego byc przeciwnym? nie mozna tak... to przeciez tylko CIALO. dusza jesli byla to juz jej nie ma.... uleciala do aniolkow
dziekuje za uwage

Plagiat

tak sie tylko mowi ze to cialo, ale sprawa wcale nie jest taka prosta jakby sie zdawalo...

L' Oiseau Bleu

Myslisz ze "dusza" ma twarz, ktora moze grac?

"@^@"

Podpis - okulary ze smiesznymi fredzlami po bokach
Czy te fredzle moga sie ruszac?

Stworku :)

To nie są frędzle wrrrr..!! a zdziwione twym textem
moje brwi i oczy niesłychanie osobiste zresztą. Okulary u mnie jeszcze chwilowo nie występują namiętnie . Ech... cieżko być portrecistą . Mam pytanie ; - jeżeli ktoś potrafi ruszyć głową (tzn. intelektem) , to też reagujesz ??? , czy tylko ........

Ukłony doziemnie niezwykle intelektualne

P.S wymyślisz mi pseudo ??

Hm.. np."Sssssssssss krolewska"

(odnosnie rysunku okularow)
Moze byc?

Jak cos sie dziwnie rusza

to stworki zawsze odpowiadaja.
Na poczatku odpowiedzia jest podazanie oczami za ruchem. Podazanie oczami za ruchem umozliwia wlascicielowi oczu (i zebow) obliczenie toru ruchu i wykonanie nastepnego kroku, jakim jest zazwyczaj precyzyjne capniecie.
Tak to juz jest z dziwnymi r******i w poblizu stworkow.

(a malo co wyglada na tak duze albo tak twarde zeby nie dalo sie capnac.)

Intrygujaca rzecz

Jesli to nie sa fredzle to co to jest?
Moze to np. organy wylapujace tachiony z otoczenia?

Nie odzywa sie

jaki grzeczny Kiwdul

Po zdjeciu okularow

*^*

(ja ~ tak wygladam)

Lustro

*^* *^* *^* #^# ' ^ '
~ * 0 = ^

a to elf: {*^*}