Widok
Psiunio
Opinie do spektaklu: Psiunio.
Centrum Kultury w Gdyni Psiunio Agnès i Daniel Besse Przekład: Barbara Grzegorzewska Ograniczenia wiekowe: 15+. Pies to najlepszy przyjaciel człowieka. Równie często uwielbiany, co niedoceniany. Okazuje się, że czasami wie więcej niż nam się wydaje. Czy może celowo uciec z domu, aby uświadomić właścicielom coś, czego sami nie są w stanie zauważyć? Małżeństwo ze stażem, odchowanym synem i... ...
Przejdź do spektaklu.
Centrum Kultury w Gdyni Psiunio Agnès i Daniel Besse Przekład: Barbara Grzegorzewska Ograniczenia wiekowe: 15+. Pies to najlepszy przyjaciel człowieka. Równie często uwielbiany, co niedoceniany. Okazuje się, że czasami wie więcej niż nam się wydaje. Czy może celowo uciec z domu, aby uświadomić właścicielom coś, czego sami nie są w stanie zauważyć? Małżeństwo ze stażem, odchowanym synem i... ...
Przejdź do spektaklu.
Pies to tylko pretekst
Pan Sapryk rozbawił mnie swoją gra do łez - choć temat relacji międzyludzkich zwykle kończy się ponuro, gdy w grę wchodzą wycieczki w głąb wieloletniej relacji damsko-męskiej.. Wspaniale spędzone popołudnie - ja się załapałam na premierę nad morzem, co jest tez istotne, bo takiej sceny powinni nam zazdrościć wszyscy.