Dr n. med. Beata Dutczak

Psycholodzy

Sopot, al. Niepodległości 645B

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Godna polecenia psychoterapeutka wątek zamknięty Dotarłem do Doktor Beaty z problemem, z którym juz od dluzszego czasu nie...
~K.M.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 listopada 2017

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta wątek zamknięty Trafiłam do Pani Doktor z polecenia znajomej. Czas oczekiwania na wizytę -...
~Danuta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 czerwca 2017

Polecam, nie spotkałam lepszego specjalisty. wątek zamknięty Z chorobą zmagam się już ponad 20 lat, ale leczę się niespełna 5 lat. Wyraźną...
~Janina B.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 stycznia 2017

Godny polecenia psycholog wątek zamknięty Bardzo kompetentna, ciepla osoba, ktora potrafila pomoc mi w zmaganiu z...
~Maria Z.
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 lipca 2015

Zadowolona pacjentka wątek zamknięty Pani Doktor Beata jest bardzo dobrym specjalista. Polecam! Bardzo szybko...
~Zadowolony pacjent
-

dodano: 26 kwietnia 2015

polecam wątek zamknięty Pani doktor wydaje sie osobą kompetentną i konkretną. Po pierwszym spotkaniu...
~potrzebujacy
-

dodano: 4 grudnia 2014

Swietny psycholog wątek zamknięty Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Pani Doktor okazała się bardzo...
~Sebastian N.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 czerwca 2014

Psychoterapia wątek zamknięty Uczęszczam na terapię od 2 miesięcy i już widzę poprawę w moim podejściu do...
~K.D.
-

dodano: 8 kwietnia 2014

Świetny specjalista wątek zamknięty Serdecznie polecam panią psycholog! Chodziłem kilka miesięcy i objawy...
~Maciej
-

dodano: 4 marca 2014

psycholog godny polecenia wątek zamknięty Świetny fachowiec od psychiki ludzkiej, profesjonalistka, a przy tym...
~plusik
-

dodano: 17 stycznia 2014

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Gorąco polecam p. Beatę z czystym sumieniem. Pani Beata jest osobą miłą,...
~Celina
-

dodano: 10 stycznia 2014

Profesjonalny psycholog wątek zamknięty Bardzo gorąco polecam Panią Beatę, u której byłam rok w terapii. Dzięki tym...
~R.K.
-

dodano: 8 listopada 2013

Profesjonalny psycholog wątek zamknięty Polecam panią Beatę. Jestem jej pacjentką w poradni i uważam, że terapia...
~G.
-

dodano: 14 września 2013

Psycholog z powołania wątek zamknięty Polecam Panią Beatę z czystym sumieniem! Kiedy mój mąż odszedł do innej...
~Anna W.
-

dodano: 8 sierpnia 2013

Godna polecenia! wątek zamknięty Miałam wiele podejść do rozpoczecia terapii, jednak po pierwszej wizycie...
~Magdalena D.
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 czerwca 2013

Swietny psycholog! wątek zamknięty Mogę polecić Panią Beatę z czystym sumieniem. Mam na swoim koncie wiele wizyt...
~Malwina
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 lipca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry