Widok
Zdzisiek, my jesteśmy miłosierni i wszystkie przewinienia darujemy! Niech uczony w piśmie olo, co chadza se na msze święte, przeczyta jeszcze raz na głos przykazanie o ,,będziesz miłował bliźniego swego jak siebie samego", a w niedzielę da stówkę na tacę i jesteśmy kwita! Ja też będę w kościele to se sprawdzę ile olo wrzucił. Mam nadzieję drodzy bracia i siostry, że olo zrozumiał aluzję, bo modlić się pod figurą, a diabła mieć za skórą, to wymaga dogłębnej analizy, kim się tak naprawę jest!
Oluś,wszyscy tak mówią jak ty -Jestem niewinny-, niestety nie dajemy wiary w to. Zostałeś złapany na gorącym uczynku. Teraz będziesz musiał zmienić tożsamość i poddać się resocjalizacji. Jaką karę wymierzamy dla Ola?
P.s Taki tekst z sądu : Wysoki sądzie jestem niewinny,ale proszę o niski wymiar kary.
P.s Taki tekst z sądu : Wysoki sądzie jestem niewinny,ale proszę o niski wymiar kary.
olo, poszperałem trochę w poszukiwaniu konstruktywnego zabierania głosu i znalazłem : temat - Baran na quadzie
~olo napisał cyt.:
,,ja ci palancie podjechac. stul pysk i schowaj ten komunijny rowerek od tatusia. jak ci przyjebia mandat ktorego nie zaplacisz a potem sadownie grzywne i kuratora to cio przejdzie pierdzenie na hulajnodze i mamrotanie ch(u)joplotow gogusiu z miodem w uszach''
Bardzo konstruktywna wypowiedź. Bardzo!
~olo napisał cyt.:
,,ja ci palancie podjechac. stul pysk i schowaj ten komunijny rowerek od tatusia. jak ci przyjebia mandat ktorego nie zaplacisz a potem sadownie grzywne i kuratora to cio przejdzie pierdzenie na hulajnodze i mamrotanie ch(u)joplotow gogusiu z miodem w uszach''
Bardzo konstruktywna wypowiedź. Bardzo!