Widok
Ja żem już dzwonił do pałacu królewskiego w Żukowie, oni tam trzymają rękę na tętnie i działają w temacie. Jutro ma dojechać tir z łyżwami. Honorowy patronat nad lodowiskiem objął polityk Stanisław Łyżwiński z Samoobrony. W sylwestra ma się odbyć konkurs tańców na lodzie ,pierwsza para jest już ustalona,ponoć Rysiek z Klanu i Danuta Hojarska,druga para to Rysiek Kalisz i Mandaryna i Rysiek Rynkowski z flaszką i pistoletem. Ma odbyć się także mecz hokeja,urzędnicy z Żukowa kontra mieszkańcy aleji Pszenicznej.
Cześć ~Oluś cieszę się,że się odezwałeś :) Wiedziałem,że w głębi duszy jesteś bardzo miłym chłopcem.
~Oluś wiesz czego nienawidzę ?Nienawidzę milczenia,nie odzywania się do siebie,nie pisania. To jest gorsze niż zakończenie znajomości :)
P.s ~Olo wyrasta na takiego mojego psycho-fana :)
Pozdrawiam Twój Terapeuta Zdzisek
~Oluś wiesz czego nienawidzę ?Nienawidzę milczenia,nie odzywania się do siebie,nie pisania. To jest gorsze niż zakończenie znajomości :)
P.s ~Olo wyrasta na takiego mojego psycho-fana :)
Pozdrawiam Twój Terapeuta Zdzisek
olo, poszperałem trochę w poszukiwaniu konstruktywnego zabierania głosu i znalazłem : temat - Baran na quadzie
~olo napisał cyt.:
,,ja ci palancie podjechac. stul pysk i schowaj ten komunijny rowerek od tatusia. jak ci przyjebia mandat ktorego nie zaplacisz a potem sadownie grzywne i kuratora to cio przejdzie pierdzenie na hulajnodze i mamrotanie ch(u)joplotow gogusiu z miodem w uszach''
Bardzo konstruktywna wypowiedź. Bardzo!
~olo napisał cyt.:
,,ja ci palancie podjechac. stul pysk i schowaj ten komunijny rowerek od tatusia. jak ci przyjebia mandat ktorego nie zaplacisz a potem sadownie grzywne i kuratora to cio przejdzie pierdzenie na hulajnodze i mamrotanie ch(u)joplotow gogusiu z miodem w uszach''
Bardzo konstruktywna wypowiedź. Bardzo!