Widok
oryginalne
Wyrafinowana animacja filmowa tworzy lekko mroczny klimat. Jeśli szukasz czegoś niepowtarzalnego, to jest to czego szukasz. Moje czteroletniej dziecko w trakcie filmu mówiło ze ten film jest straszny, jednak teraz, po seansie, mówi że to był świetny film. Jestem przekonany, ze film ten będzie naszą obowiązkową pozycją filmową, która należy mieć w domowej tzw. videotece.
polecam!!!!!
Gorąco polecam, byłam z dziećmi (4.5, 7.5 oraz 11) i każde z nas znalazło coś dla siebie- po prostu wielowarstwowy jak shrek. Opinię że straszny mocno przesadzone. Poza tym dzieci potrzebują bezpiecznego strachu, bo to pomaga im oswoić ich własne lęki(nocne potwory itp) każdy psycholog to powie. Podobnie jak baśnie Grimm.
Jeszcze nie oglądałem
ale widzę, że produkcją zajęło się to samo studio co "Koralina i tajemnicze drzwi".
Moja córka, po obejrzeniu tamtego też się bała na początku, a teraz często wraca do oglądania. Też polecam Koralinę, chociaż pierwsze oglądanie z dzieckiem!
Na "Pudłaki" się pewnie wybierzemy i wtedy damy opinię.
Moja córka, po obejrzeniu tamtego też się bała na początku, a teraz często wraca do oglądania. Też polecam Koralinę, chociaż pierwsze oglądanie z dzieckiem!
Na "Pudłaki" się pewnie wybierzemy i wtedy damy opinię.
pudłaki - jedna wielka pomyłka
film obrzydliwy, napewno nie dla młodszych dzieci, niby przesłanie filmu słuszne ale sposób przedstawienia wstrętny ....żaden wielowarstwowy, a Shrekowi do pięt nie sięga.....mój młodszy wnuk (5 lat) kilkarotnie z obrzydzeniem odwracał głowę, straszy (8 lat) miał mieszane uczucia.....nie potrafił określić czy film był fajny.....