Widok

Pure Fitness Klif w Gdyni

Orłowo Temat dostępny też na forum:
Wykupiłem karnet roczny u nich, dawno nie zaglądałem do Klifu, żeby więcej się dowiedzieć o tym jak trwają prace...
wie ktoś, czy 1 kwietnia otworzą? Na jakim etapie budowa?
wiem, że były problemy z saunami, podobno przepisy pożarowe zabraniają im otworzyć saunę, ale dziewczyny co sprzedają karnety mówili jak kupowałem, że jeszcze nie wiadomo, może jednak będzie sauna... wie ktoś co się dzieje w tej sprawie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z tego co kojarzę, chyba jesteś trenerem w Pure. Zatem będę wdzięczna za informację, ile kosztuje w tej chwili trening z trenerem personalnym? Słyszałam od kolegi że podobno bardzo drogo....Ja już jestem klubowiczką od prawie 3 miesięcy ale zastanawiam się nad takim treningiem. A co do samego klubu to polecam !!! Ja już złapałam bakcyla na długi czas ale to przyjemne uzależnienie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostatnio sie zapisałem wiec znam cenny. Z tego co szukałem w necie to chyba pierwszy podam dokładne ceny. 2 warianty 3 mieś i po tym miesięczny okres wypowiedzenia ! lub 12 mieś z mozliwoście przepisania na kogoś lub od lekarza spiecjalisty ze macie uszczerbek na zdrowiu dyskwalifikując z dalszych ćwiczeń. Ceny 135/ 99 Wpisowe standardowo 150zł ale ja po 15 min negocjacji i zostawianiu tel. zostało 1zł !!! wyrobienie karty 25zł (zbliżeniowa) Jest jeszcze karnet z zajeciam ale to około 140 i 190zł pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poszukuję osób którym Pure nie oddało pieniędzy mimo rezygnacji zgodnie z umową.
Emilia.13@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry