Widok

Pure Fitness Klif w Gdyni

Sport Temat dostępny też na forum:
Wykupiłem karnet roczny u nich, dawno nie zaglądałem do Klifu, żeby więcej się dowiedzieć o tym jak trwają prace...
wie ktoś, czy 1 kwietnia otworzą? Na jakim etapie budowa?
wiem, że były problemy z saunami, podobno przepisy pożarowe zabraniają im otworzyć saunę, ale dziewczyny co sprzedają karnety mówili jak kupowałem, że jeszcze nie wiadomo, może jednak będzie sauna... wie ktoś co się dzieje w tej sprawie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A w jakiej cenie są karnety?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A w którym miejscu to ma dokładnie być?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
karnety od 99 zl za miesiąc, ale ja zapłaciłem z góry za rok to wyszło coś około 80 zł, za takiej klasy siłownie uważam, że jak za darmo, z tym że właśnie nadal nie wiadomo czy będzie sauna. Może jutro wpadnę do klifu to się zapytam dziewczyn jak prace przebiegają, czy wszystko planowo.
...czytałeś kolego umowę? .....przed podpisaniem?!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Radzę zapoznać się z opiniami ludzi, którzy zetknęli się z tym klubem - np. w Warszawie. Generalnie jest bardzo niespecjalnie - sporo afer z pobieraniem nienależnych pieniędzy, problem z reklamacjami i rezygnacją (nawet w ramach regulaminu). Ogólnie miło jest tylko przed podpisaniem umowy :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja byłam w pure w Płocku było bardzo fajnie miła atmosfera i ogólnie sympatycznie. Dla tego zapisałam się do klifu ale obawiam się że może nie być tej sauny. Ale jak coś to jest 10 dni żeby złożyć rezygnację z członkostwa i myślę że nie będzie z tym problemu. Więc pewnie ciężko będzie z miejscem w ciągu tych 10 dni :P
Ja przez rok chodziłam do 2 klubów w Warszawie (miałam karnet do ZT i mogłam chodzić też do BC i czasami jak miałam po drodze to tam chodziłam) i uważam, że Pure jest z*******e jeśli chodzi o sprzęt, ilość zajęć i ogólnie atmosferę, ale zawsze się znajdą jakieś dziwne osoby, którym wiecznie coś nie pasuje. Owszem miałam na początku problemy z pobieraniem opłat, ale się unormowało i było później ok. Zrezygnowałam po kontuzji kolana i też obyło się bez problemów - wystarczyło tylko pokazać zaświadczenie od lekarza, że nie mogę ćwiczyć.
To potrzeba aż zaświadczenia od lekarza żeby móc zrezygnować ???? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam ostatnio w Klifie to mówią że otwarcie 1 kwietnia. co z saunami nadal nic nie wiedzą niestety bo chciałabym żeby jednak była.
dzisiaj zajrzałem do dziewczyn co sprzedają karnety. Powiedziała jedna Panna, że na 100% sauny nie będzie ;( także się zastanawiam czy nie wycofać się, wolę zapłacić trochę więcej ale już mieć tą saunę, bo nie wyobrażam sobie po treningu chociaż na 15 min.zrelaksować się...

obciach, szczerze mówiąc dla Pure, wierzyłem, że załatwią... trudno,chyba rezygnuje ;( a szkoda miałbym najbliżej do nich a tak znowu pozostaje Baltic Oasis
Zapraszam na trening... sauna nie bedzie Ci potrzebna ;)
Z tego co kojarzę, chyba jesteś trenerem w Pure. Zatem będę wdzięczna za informację, ile kosztuje w tej chwili trening z trenerem personalnym? Słyszałam od kolegi że podobno bardzo drogo....Ja już jestem klubowiczką od prawie 3 miesięcy ale zastanawiam się nad takim treningiem. A co do samego klubu to polecam !!! Ja już złapałam bakcyla na długi czas ale to przyjemne uzależnienie ;)
...sauny nie będzie na 100%, a klubu na czas na 300%
...nie będzie sauny
tsss.. dajcie spokoj... znajdzcie mi w 3city lepsza silke za taka cene ( na saune to po basenie) taki standard...

jesli chodzi o inne kluby ... uhm wiecei im cos jest lepszego tym wiecej jest krytykow i ludzi wybrednych ktorym nawet nie pasi to ze w klimie nie ma olejkow zapachowych zeby im pachnialo pod nosami, przychodzimy na silownie pocwiczyc, spocic sie, wymeczyc, a nie po to zeby ladnie wygladac i plawic sie w luksusach. w razie tego drugiego ( zrobie reklame) zapraszam do kosakowa gdzie sie placi b.duzo!
jak na sieciowke w PL daje 10 bo naprawde odwalaja kawal dobrej roboty, pewnie zawsze zdarza sie osoby ktorym cos nie pasuje i one wtedy maja najwiecej do powiedzenia, jakos na roznych forach jest wiecej negatywow tylko dlatego ze ludzie zadowoleni nie zalaz sie w necie tylko wola inaczej spedzic czas...
a jesli chodzi o dziewczyny ( nie panny) pracujace w pure to powiem tyle ze sa naprawde w porzadku odpowiedza na kazde pytanie i zawsze sluza pomoca, co chwile jak jestem w klifie to sie przywitaja ( widac zapamietuja ludzi),
z tego co mi mówily, to rzeczywiscie sauny nie bedzie ale to przeciez nie ich wina, one tylko przekazuja nam informacje ;)
takze zapraszam, bo naprawde warto!

a jesli chodzo o umowy to nie ma z nimi zadnych problemow czytalem i wszystko jest jasne czytalne
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
A ja byłam bardzo i tylko zainteresowana zajęciami Jukari a dziś się dowiedziałam w klifie ich nie będzie ;-(.
Jak podpisywałam umowę tydzień temu to miały być na 100%
Coraz mniej mi się ten klub podoba.
Sauny nie będzie jukari i flexu tez nie ;-(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Strona internetowa tego klubu to jakas masakra czy komuś udało się z niej czegokolwiek dowiedziec?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
to prawda ta siłownia to jedna wielka ściema. Oszukują i naciągają. nie traktują normalnie osób, pracownicy sa kompletnie nie kompetentni i nie spełniają należycie swoich obowiązków, nie potrafią dopilnować załatwienia sprawy !!!! to wszystko prawda sama miałam taki przykład.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ktos wie ile taki podstawowy karnet na silownie i aeorby tam kosztuje? faceci rozumiem, ze tez moga chodzic? bo kiedys cos slyszalem, ze to dla babek ma byc raczej ;)
Ostatnio sie zapisałem wiec znam cenny. Z tego co szukałem w necie to chyba pierwszy podam dokładne ceny. 2 warianty 3 mieś i po tym miesięczny okres wypowiedzenia ! lub 12 mieś z mozliwoście przepisania na kogoś lub od lekarza spiecjalisty ze macie uszczerbek na zdrowiu dyskwalifikując z dalszych ćwiczeń. Ceny 135/ 99 Wpisowe standardowo 150zł ale ja po 15 min negocjacji i zostawianiu tel. zostało 1zł !!! wyrobienie karty 25zł (zbliżeniowa) Jest jeszcze karnet z zajeciam ale to około 140 i 190zł pozdrawiam
zrezygnowalem, jak wczesnie pisalem bo nie ma sauny... pieniadze oddali dopiero po dwoch miesiacach ale po wielkiej klotni, powiedzieli mi po dwoch miesiacach ze dopiero za 21 dni, no i wtedy miarka sie przebrala, poszlo na noze i dopiero wtedy po wielkim uzeraniu sie oddali pieniadze. radze sie trzymac zdala od nich...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Poszukuję osób którym Pure nie oddało pieniędzy mimo rezygnacji zgodnie z umową.
Emilia.13@interia.pl
do góry