Widok

Pure fitness gdynia klif

Społeczność Temat dostępny też na forum:
Pure fitness gdynia klif
Witam. Poszukuję chętnej osoby, która przejmie ode mnie karnet na Pure Fitness w Klifie. Karnet jest ważny do końca lipca 2013. Grudzień opłacę w prezencie, więc im szybciej się zdecydujesz, tym więcej dni grudnia masz za darmo ;) Siłownia jest bardzo duża, mnóstwo sprzętu, nigdy nie czekam w kolejce. Nie ma typowych buraków, przy których strach przejść. Kultura i dobry sprzęt. Cesji możemy dokonać w każdy dzień tygodnia po godzinie 17.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

karnet w jakiej cenie?

150zł na miesiąc. Pełna opcja, siłownia, zajęcia fitness, cardio itp.
Jaki jest powód tego ,że tak bardzo duzo ludzi podpisuje umowe z Purem a później chce pozbyć się karnetu wymigując się brakiem czasu, kontuzjami bądź innymi... bo gdyby incydentalnie ktoś rezygnował to ok, ale szczery powód by się przydał bo chciałam wykupić tam karnet
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może głównym powodem jest to, że w godzinach szczytu panuje tam ogromny ścisk i czasami dopchanie się do maszyny graniczy z cudem. To wybija z rytmu i przeszkadza w ćwiczeniach jeżeli ma się ułożony konkretny plan i chce się osiągnąć konkretny cel.

Sam ćwiczyłem tam rok czasu - wiem co pisze.
Ok dzięki
moim skromnym zdaniem jest to dobra siłownia dla kobiet bo mają sporą strefę cardio i całkiem spoko zajęcia grupowe, ale jeżeli chodzi o część z wolnymi ciężarami i maszynami dla facetów to jest słabo i w godzinach popołudniowych trzeba stać w kolejkach do ławek ;).
znam lepsze siłownie w Trójmieście godne polecenia

pozdrawiam

Inne tematy z forum Sport

Sport (3 odpowiedzi)

Looking to offload my Zdrowit gym membership! 9 months left at only 139 zł. Think of the gains...

Rękawice do muay thai (3 odpowiedzi)

Hej forumowicze! ;D w przyszłym tygodniu idę na pierwsze zajęcia z muay thai i powiedzieli mi, że...

Fitness i siłownia - gdzie? (8 odpowiedzi)

Kto wie gdzie w okolicach ulicy Powstańców Warszawskich i Kartuskiej znajdę siłownię albo...

do góry