Widok
Pysznie i przyjemnie
Oczywiście lokal został polecony. Uwielbiam pierogi, jestem ich wielką fanką.
1. Bardzo miła obsługa
2. Przepiękne miejsce, wystrój jak najbardziej na tak.
3. Menu- sama nie wiedziałam co wybrać. Ostatecznie pierogi z dziczyzna. Przepyszne :)
4. Cena przystepna
5. Długi czas oczekiwania. Na stolik 15 minut plus jedzenie około 50 minut, ale warto :)
6. Nie otrzymałam reszty od kelnerki tzn zapłaciłam, włożyłam pieniądze do skrzyneczki. Kelnerka zabrałani już nie wróciła. Niezręczna sytuacja, więc nie dopominałam się,a nie była to mała kwota...zawsze daję napiwek i tym razem na pewno kelnerka by go otrzymała, ale kwota, którą zapłaciłam przewyźszała zamówienie dwukrotnie
Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Na pewno wrócę.
1. Bardzo miła obsługa
2. Przepiękne miejsce, wystrój jak najbardziej na tak.
3. Menu- sama nie wiedziałam co wybrać. Ostatecznie pierogi z dziczyzna. Przepyszne :)
4. Cena przystepna
5. Długi czas oczekiwania. Na stolik 15 minut plus jedzenie około 50 minut, ale warto :)
6. Nie otrzymałam reszty od kelnerki tzn zapłaciłam, włożyłam pieniądze do skrzyneczki. Kelnerka zabrałani już nie wróciła. Niezręczna sytuacja, więc nie dopominałam się,a nie była to mała kwota...zawsze daję napiwek i tym razem na pewno kelnerka by go otrzymała, ale kwota, którą zapłaciłam przewyźszała zamówienie dwukrotnie
Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Na pewno wrócę.
Moja ocena
Pierogarnia Mandu
kategoria: Pierogarnie
obsługa: 6
menu: 6
jakość potraw: 5
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.7
* maksymalna ocena 6