Widok

Pytanie o przedłużanie rzęs Kto Gdzie za Ile

Zastanawiam się nad przedłużeniem rzęs...
Znacie jakiś salon gdzie robią tanio i dobrze ?
Może jest jakas dziewczyna która jeżdzi po domach i robi coś takiego ?
Macie namiary jakieś ? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
uppppppppppppppppppppppppppp
p. Magda robi w salonie koło ryneczku w Oliwie ( niedaleko Parku Oliwskiego ) , moja mam tam sobie robi i z tego co wiem płaci 200zł wiec chyba nie duzo ( słyszałam , że ceny między 200 a 500 zł), a u mojej mamy ładnie to wygląda :)
ja sobie ostatnio robilam w orlowie przy klifie , nie pamietam nazwy salonu ,ale wchodzi sie na pietro kamienicy, pierwsze raz 350 zł a uzupelnianie 150, Pani Gosia- robi rewelacyjnie rzesa dorzesy a nie tak jak sie czesto zdarza jedna sztuczna na 3 prawdziwe, dluzej to trwa ale efekt powalajacy, no i bardzo dlugo sie trzymaja. kiedys bylam na starowiejskiej w gdyni to nastepnego dnia w jednym oku wlasciwie rzes juz nie mialam, bylam meeega wsciekla poszlam do reklamacji , to jak mi poprawila to juz lepiej bylo ale wlasciwie kazda rzesa byla w inna strone ukladaly sie okropnie, jak cos to moge podac numer do Gosi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapraszam do siebie na przedluzanie rzes metoda 1:1 :) pierwszy raz 200zl, dopelnienie 120zl. zabieg odbywa sie u mnie w domku lub u klientki:) wiecej informacji gucci16@o2.pl
pozdrawiam slonecznie :)
Zapraszam na szkolenie z przedłużania rzęs 1:1. W trakcie 3h zdobędzie Pani nową wiedzę i umiejętności. Do tego wyjdzie Pani z przepięknymi rzęsami, których będzie można jedynie pozazdrościć. Efekt utrzymuje się ponad miesiąc. Każdy uczestnik otrzymuje certyfikat. Koszt: 400zł (w cenę wliczone szkolenie, wszystkie materiały oraz zdobienie Pani rzęs).

Marta Bączek
Dyrektor
Agencja Artystyczna BLISS POINT
tel: +48 784 230 230
mail: marta.baczek@blisspoint.pl
http://www.blisspoint.pl
A ile trzymaja sie takie rzesy? Co ile czasu trzeba dopelniac? I co sie dzieje jak chce sie zrezygnowac, w sensie skonczyc uzupelniac- czeka sie az wypadna te doklejone, czy to nie wyglada wtedy nieladnie?
z tego co się orientuje dopełnienie po 3- max 6 tygodniach. Ale tez nie wiem jak się chce zrezygnowac z tego co wtedy :(
Podobno nic wtedy, tak sobie powolutku wypadają z prawdziwymi rzęsami i jak się przerzedzą to można uzupełnić tuszem... Myślę że to się dzieje na tyle powoli, że nawet się specjalnie nie zauważa... Przynajmniej taką mam nadzieję, bo też chcę sobie przedłużyć na ślub, a potem już nie przedłużać dalej.
rzesy nalezy uzupelniac srednio co 4 tyg. Jezeli to ma byc tylko jednorazowo to sztuczne rzesy mozna odkleic specjalnym plynem, ktory rozpuszcza klej. Jest to delikatny zabieg nie uszkadzajacy naturalnych wloskow.
O, no proszę, i już wszystko jasne ;-) Dzięki za informację!
Wiatm zajmuję się przedłużaniem rzęs :)) cena 180 zł ,dopełnienie 60 - 90 zł w zależności od ilości doczepionych rzęs. anusiabubu@op.pl zapraszam. Rzęsy u mnie robie lub u klientki w domu...
ja jak robilam sobie przerwe (co jakis czas trzeba zrobic przerwe aby za mocno nie oslabic rzes) to wypadaly powoli z naturalnymi rzesami a te naturalne ktore zostawaly już bez sztucznych to malowalam je tuszem zeby nie wygladalo glupio. i powoli pozbylam sie wszystkich sztucznych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiem, że Pani Magda http://www.salonkosmetycznymm.pl/ ma w ofercie przedłużanie rzęs

najlepiej zadzwoń i wypytaj o szczegóły :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zajmuje sie przedluzaniem i zageszczaniem rzes u siebie w domu.
jestes zainteresowana to napisz:
megi84@gazeta.pl
zapraszam na przedluzanie rzes cena promocyjna 200zl kamienie swarovskiego , kolorowe rzesy gratis zabieg wykonuje u siebie w domku we wrzeszczu badz u klientki w domku
507576156
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a czy dało by zrobic rzesy jutro lub w niedziele poprosze o numer tel.
ja robiłam u beaty na ujeścisku i jestem bardzo zadowolona Koszt 200 zł
Witam dzis przedluzalam rzesy u pani Kasi przykjezdza do domu sa piekne bede miala takie na swoim weselu w pazdzierniku placilam 250 zl mialam wczesniej robione w salonie ale oszczedzano na ilosci rzes .Pozatym pani Kasia robi masaz na noc poslubna za 60zl smaruje cialo miodem jak twoj przyszczy maz Cie pocaluje masz cialo jak aksamit i smakujesz miodem lipowym a nie klejisz sie.To nowosc jest super jutro wraca moj narzeczony robie romantyczna kolacje a przed nia pani robi mi masarz miodem.tel do tej pani podaje jest niedroga i profesjonalna.505-151-334 pani Kasia
Przepraszam za bledy ortograficzne pisalam o 3 nad ranem po pracy 12godzinnej.
do góry