Widok
< A jak u Ciebie koronawakacje? Dom, działka , plaża???
Balkon ;) Siedzę na leżaku i książki czytam ;) Nie jestem typem plażowiczki, chociaż dziś byłam w Orłowie, pospacerować nad morzem. I przy okazji, znacie jakieś ciekawe, fajne miejsca, które można zobaczyć w Trójmieście? I żeby można sprawnie i szybko dojechać komunikacją miejską? Dajcie znać, jeśli takowe w ogóle istnieją ;)
Balkon ;) Siedzę na leżaku i książki czytam ;) Nie jestem typem plażowiczki, chociaż dziś byłam w Orłowie, pospacerować nad morzem. I przy okazji, znacie jakieś ciekawe, fajne miejsca, które można zobaczyć w Trójmieście? I żeby można sprawnie i szybko dojechać komunikacją miejską? Dajcie znać, jeśli takowe w ogóle istnieją ;)
Na Półwysep nie jadę bo tłumy w pociągach. Dziś wracałam skm, siedzenie w maseczce jest męczące. A na Hel to pewnie musiałabym na stojąco dojechać, w upale i w maseczce ;) Odpada. Tylko Trójmiasto ;) Stocznia cesarska, co to? I jak dojechać? Lubię takie widoki, ostatnio widziałam piękny obraz z dźwigami stoczniowymi, ale za duży i za drogi był, żebym mogła sobie kupić ;)
Najlepiej SKM i wysiąść Gd Stocznia i z kapcia jest 5 min bo to na terenie stoczni. https://rozrywka.trojmiasto.pl/Tajemnicze-rzezby-na-terenach-postoczniowych-n140541.html
Mam wolny taki fajny mini basenik, na balkon się zmieści, do tego parasol (para-sol gdzie para to znaczy przeciwko, a sol to słońce) bo parasol wynaleziono pierwotnie do ochrony przed słońcem, a nie przed deszczem jak to u nas przyjęto go używać, piasek do piaskownic będzie robił za plażowy i zimny drink, oczywiście bezalkoholowy ;)
No i widzicie, jakoś wątek się rozwinął i ludzie są :-) Tylko wystarczy chcieć i się odezwać :-) Ja ubolewam tylko nad spotkaniami bo wg. mnie gdyby były to by się ludzie bardziej poznawali i jakieś relacje by się tworzyły ale... takie znaki czasu że bardziej internet łączy niż obecność. To podobnie jak z małżeństwem obecnie "bardziej łączy kredyt niż ślub" ;-)