Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Renata/Bartosz - ocena Wymienialiśmy fronty w kuchni (naprawialiśmy ją po poprzedniej ekipie). Pan...
~Renata/Bartosz
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 10 marca 2024

Dominika - ocena Nie zawiodłam się na opiniach firmy Qbik Design. Od dwóch tygodni mam nowe...
~Dominika
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 8 lutego 2024

Mateusz - ocena Firma Qbik Design wykonała dla mnie szafkę pod sprzęt RTV. Mebel świetnie...
~Mateusz
-

dodano: 12 stycznia 2024

Martyna - ocena Jestem bardzo zadowolona ze swojej nowej kuchni, z której korzystam od...
~Martyna
-

dodano: 12 stycznia 2024

Julia i Marcin - opinia Dziekujemy firmie Qbik Design za wykonanie mebli do kuchni i zabudowy...
~Julia i Marcin
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 sierpnia 2023

Julia i Marcin - opinia Dziekujemy firmie Qbik Design za wykonanie mebli do kuchni i zabudowy...
~Julia i Marcin
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 sierpnia 2023

Sylwia - opinia Polecam firmę Qbik Design jako wykonawcę mebli kuchennych. Cieszę się nową...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 lipca 2023

Weronika i Łukasz - opinia Kilka tygodni temu firma Qbik Design stworzyła dla nas eleganckie meble do...
~Weronika i Łukasz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 lipca 2023

Weronika i Łukasz - opinia Kilka tygodni temu firma Qbik Design stworzyła dla nas eleganckie meble do...
~Weronika i Łukasz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 lipca 2023

Milena - opinia Od miesiąca użytkuję nową kuchnię, którą zamontował mi Pan Tomek z ekipą z...
~Milena
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 lipca 2023

Aleksandra - opinia Zaufałam opiniom na portalu Trójmiasto.pl i nie zawiodłam się. Firma Qbik...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 czerwca 2023

Monika - opinia Od tygodnia cieszę się moją nową i funkcjonalną kuchnią. Sprawnie wykonała ją...
~Monika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 marca 2023

Zuzanna - opinia wątek zamknięty Firma Qbik Design zrobiła mi piękną kuchnię. Pan Tomek świetnie doradził,...
~Zuzanna
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 5 czerwca 2022

Rafał - opinia wątek zamknięty Polecam firmę Qbik Design. Jakość wykonania mebli kuchnnych, które zostały...
~Rafał
-

dodano: 11 marca 2022

Anna i Mariusz - opinia wątek zamknięty Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszej nowej kuchni. Powstała bardzo szybko od...
~Anna i Mariusz
-

dodano: 30 stycznia 2022

Dominika i Michał - opinia wątek zamknięty Jeżeli szukacie firmy, która solidnie i terminowo wykona meble kuchenne to...
~Dominika i Michał
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 12 października 2021

Alicja - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam meble kuchenne wykonane przez firmę Qbik Design. Wysoka jakość...
~Alicja
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 26 lutego 2021

Patrycja - opinia wątek zamknięty Nie zawiodłam się na opiniach o firmie Qbik Design. Kilka tygodni od...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 5 września 2020

Weronika i Piotr - opinia wątek zamknięty Bardzo polecamy firmę Qbik Design, która wykonała dla nas funkcjonalną...
~Weronika i Piotr
-

dodano: 28 lipca 2020

Marzena - opinia wątek zamknięty Od czerwca korzystam ze swojej nowej kuchni. Jest piękna i nowoczesna, taka...
~Marzena
-

dodano: 11 lipca 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry