Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gorąco polecam wątek zamknięty Solidni fachowcy. Przystępne ceny, błyskawiczny montaż i do tego bardzo ładne...
~Zadowolony klient
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 12 listopada 2012

Okna na Kołobrzeskiej wątek zamknięty Polecam firmę Queen. Porządne okna, bardzo dobry i sprawny montaż, przystępne...
~KN
-

dodano: 24 października 2012

Renata z Kołobrzeskiej wątek zamknięty Fachowo, szybko i solidnie. Wymieniałam okno i przygotowałam się na...
~Renata
1

dodano: 8 czerwca 2012

fachowa firma wątek zamknięty zdecydowanie polecam firmę. porządne okna, szybki i fachowy montaż. duży plus...
~Paweł
-

dodano: 12 czerwca 2012

Gorąco polecam. wątek zamknięty My też korzystaliśmy z usług tej firmy(jakieś 5 lat temu) i teraz też...
~Ania z Moreny
-

dodano: 15 maja 2012

Ewa Otręba - opinia wątek zamknięty Witam serdecznie szanowne panstwo ktore szuka cos konkretnego w dobrym stylu...
~Ewa Otręba
-

dodano: 12 maja 2012

Polecam wątek zamknięty Dwukrotnie korzystaliśmy z usług tej firmy, przy montażu rolet oraz wymianie...
~Bożena
-

dodano: 2 maja 2012

regulacja okien wątek zamknięty Po zimie miałem problemy z zamykaniem drewnianych okien i drzwi balkonowych....
~Rales
-

dodano: 18 kwietnia 2012

Agata Graczyk firma QUEEN wątek zamknięty Składam podziękowanie firmie QUEEN za wzorowe wykonanie okien,rolet i drzwi...
~Maria Wietrzykowska-Dolecka
-

dodano: 17 lutego 2012

Z czystym sumieniem Polecam!! wątek zamknięty Firma Queen wymieniła nam okna szybko i fachowo. Wywiązała się z wszelkich...
~Mieszko I
-

dodano: 29 stycznia 2012

Dobry wybór wątek zamknięty Wymieniałem okna w dwóch pokojach w tym jedno z drzwiami balkonowymi.Trwało...
~Paweł
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 stycznia 2012

Firma godna polecenia solidna terminowa znajaca sie na swojej pracy polecaja wylacznie okna najwyzszej jakosci... wątek zamknięty Jestem zadowolony z tej firmy panowie znaja sie na rzeczy szybko mi wstawili...
~przemo
-

dodano: 10 listopada 2011

Fachowość, terminowość, rabaty, wysoka jakość okien i rolet wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z usług firmy QUEEN. Wymiana okien w ustalonym...
~Wojciech Winiecki
-

dodano: 31 października 2011

Polecam wątek zamknięty Witam,jestem klientką firmy Queen i jestem bardzo zadowolona,montowali mi 6...
~Klient z ul. Hallera
-

dodano: 27 września 2011

(...) wątek zamknięty Zamówiłem okna plastikowe 6-komorowe, a ta firma wstawiła mi gorsze 5-...
~Klient z Gdańska
1

dodano: 8 września 2011

Krzyżak wątek zamknięty Proszę Panią to konkurencja ,moja koleżanka montowała okna od firmy KRZYŻAK i...
~Anna
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2010

Bardzo polecam wątek zamknięty Jest to firma godna polecenia, ponieważ oferuje najlepszy towar w najniższych...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 12 września 2008

zadowoleni klienci wątek zamknięty Jesteśmy zadowoleni z firmy "Krzyżak",zarówno z obsługi w biurze jak i...
~sylwia
-

dodano: 4 września 2008

zadowolona wątek zamknięty Jestem zadowolona z usług jak i z asortymentu. Miły kontakt ze sprzedawcą...
~Krystyna
-

dodano: 28 sierpnia 2008

dariusz - opinia wątek zamknięty firma nie kompetentna,brak zrozumienia sprzedawcy,ogólnie brak...
~dariusz
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 22 lipca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
22

20

wątków

do góry