Widok

RASISTOWSKI KLUB

Obsługa do dupy jednym słowem. A jedynki za klimat, wystrój i ceny uzasadnione gdyż nie zdążyłem nawet wejść do środka, gdyż pan z bramki o rdzawych włosach,"Krzysiek" na niego wołali stwierdził, że nie mogę wejść bo mu się moje buty mu się nie podobają 2 minuty wcześniej wszedł chłopak w takich samych, tylko białych. Czy to do cholery jest rasizm? Czy bez znajomości nie można się dostać do środka, tak samo dziewczyna która była przede mną w kolejce, weszła bez dowodu a na pełnoletnią nie wyglądała. Więc według mnie klub zszedł na PSY!

Pozdrawiam Mateusz
Moja ocena
obsługa: -

klimat i wystrój: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Rasizmem sie nie zasłaniaj .
W sportowych butach wejścia nie ma i wszyscy dobrze to wiedzą , to że czasem komuś sie uda to inna sprawa , ale nie jest to powód iż i Ty musisz wejść .

Pozdrawiam !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
może najpierw warto zajrzeć do słownika i sprawdzić znaczenie słowa rasizm ;p bo wydaje mi się, że jest nieadekwatne, co do sytuacji.
Ale fakt, że selekcjoner często czepia się pierdół, tylko dlatego że całokształt mu się nie podoba ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja mam takie pytanie: dlaczego w sportowych butach nie można wejść? Ja np. idę do klubu przetańczyć całą noc i w takich butach naturalnie jest najwygodniej, trzeba mieć lakierki albo szpilki????
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest roznica ssportowe a adidasy....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry