Widok

RATUNKU

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Muszę iśc do naprawdę dobrego fryzjera.Najlepiej dzielnica Chełm.Zna ktoś jakiegos dobrego fachowca bo moje włosy krzyczą ratunku!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Chełmie z dobrym fachowcem ciężkoooo...
Oj, bardzo ciężko....
Pani Magda na Hebanowskiego koło biura EiA Zalewscy internet i tv ;) Pani magda nie raz mnie farbowała, czesała do ślubu i jest jedyną fryzjerką która potrafi ściąć moje włosy tak jak chcę - a że się po ślubie wyprowadziłam na Zaspę i szukałam kogoś tu, to po tych "super cięciach" wolę jeździć do Pani Magdy (nie mam samochodu, więc zasuwam komunikacją miejską bo warto!!). Ma też jakieś spa do włosów czy coś, wygląda jak tradycyjna suszara fryzjerska do włosów, tylko że to nie suszarka a coś co odbudowuje włosy i nawet ekstremalnie zniszczone włosy już po jednym zabiegu wyglądają o wieeeeele lepiej :) Ale to co piszę, tzn chwalę Panią Magdę to szefową, bo pracownica też ma na imię Magda i mi niestety niepodpasowala :/ ale znam osoby które wola pracownicę do farbowania ;)
image image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ci EiA Zalewscy są na ul. Hebanowskiego 72E a to jest drzwi obok ;P
Niestety nie mam nr tel bo musiałam zmienić aparat, a okazuje się że nr nie był zapisany na karcie :/ wieczorem mogę wrzucić nr tel, wezmę od znajomej która też tam regularnie chodzi - mieszka na Chełmie więc ma bliżej ;)
image image

polecam fryzjerke na przemyskiej 41 a :)
3 minuty od przystanku autobusowego i tramwajowego:-)
numer 693316577
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam galerie urody na leszczynowej w gdansku
Fryzjernia, Stary Chełm, Reformacka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://forum.trojmiasto.pl/Fryzjernia-na-Chelmie-t107942,1,51.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Chełm

Gdzie dostane prawdziwe masło? (5 odpowiedzi)

Czy ktoś się orientuje czy w okolicach trojmiasta jest jakieś gospodarstwo w którym można kupić...

do góry