Widok

REKLAMA Cięcie kafelek, cięcie pod kątem, cięcie wodą wszystkiego.

Witam wszystkich, gdyby ktoś był zainteresowany cięcie płytek za pomocą strumienia wody, to w Gdyni otworzyłem niedawno firmę, która świadczy takie usługi. Fazujemy również płytki pod kątem 45 stopni.
Poza płytkami tniemy także w każdym innym materiale - nie ma praktycznie ograniczeń. Maksymalna grubość to 25cm. Cięcie odbywa się z precyzją 0,1 mm więc można wyciąć prawie każdy wzór jaki da się narysować na komputerze.

Gdyby ktoś miał jakieś pytania odnośnie technologii cięcia wodą. Zachęcam do dyskusji. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania.

Pozdrawiam Serdecznie
Adam C.

ROBOCUT - Centrum Precyzyjnego Cięcia Wodą Gdynia
http://www.robocut.pl

ps: Przepraszam, jeśli kogoś urazi reklama w tym poście, ale nie znalazłem na forum żadnego działu gdzie można się zareklamować, a usługi tego typu są bardzo potrzebne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gruboooooooooooooo!!
witam kolego ,
mam pytanie jaka jest cena przyciecia płytki(gres) pod kątem 45 stopni za mb.
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie wiem czy na forum można pisać o cenach, więc odpiszę panu na PRIV. W razie czego podaje też moj nr tel. 664488722

Pozdrawiam
Adam C.
Jeszcze raz dzięki za cięcie fakli, zawsze wszystkim polecam firmę Robocut! Dobra robota :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
słabo ci idzie z cięciem,bo jesteś ograniczony Marian,czy też tam Kamil (różnie się podpisujesz,masz jakieś problemy?). mając taką maszynę powinieneś świetnie prosperować ,bez tak dennej kryptoreklamy

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Podkarpackie sady opinie (3 odpowiedzi)

Witam Chce kupić drzewka owocowe i wiśnie ozdobne z podkarpackie sądy Jakie macie opinie ??

Gdańsk czy Gdynia? Gdzie lepiej zamieszkać? (4 odpowiedzi)

Gdańsk czy Gdynia które miasto jest lepsze do życia w Trójmieście? ️ Jeśli zastanawiasz się,...

METRONA - rozliczenia! (58 odpowiedzi)

szukam osób, które wyczuwają niejasności w rozliczeniach kosztów C.O. osobiście uważam, że...

do góry