Widok
RK - opinia
Rozpoczęcie wykonania z miesięcznym poślizgiem(tak, już od poniedziałku zaczynamy, później tak, już od czwartku bierzemy klucze i tak w kółko). Sam czas wykonania ok dwa tygodnie.
Minusy:
- zabudowana wentylacja! (mimo że omawialiśmy temat na początku), spodziewałem się większego profesjonalizmu
- nietókre uchwyty są krzywo zamontowane(1mm niżej), nie wiem jak to możliwe u kogoś kto zajmuje się tym na codzień
- brak jakiejkolwiek komunikacji, dokończenie prostych rzeczy trwało miesiącami(od wykonania czyli grudzień praktycznie do dziś, np. udrożnienie ww wentylacji czyli usunięcie kawałka szafki żeby powietrze miało dostęp do kratyki wentylacyjnej- temat nie dokończony do dzisiaj(zrobił dziurę w szafce i na tym koniec) - lipiec), obiecuje wykonanie a później nic nie robi
- dziwne bo część zawiasów jest wykonana na blumach a część jakiejś innej firmy, tak jakby brakowało części
plusy:
- czasami odbiera telefon
- mimo wszystko kuchnia nie wygląda najgorzej
- rozsądna cena
Minusy:
- zabudowana wentylacja! (mimo że omawialiśmy temat na początku), spodziewałem się większego profesjonalizmu
- nietókre uchwyty są krzywo zamontowane(1mm niżej), nie wiem jak to możliwe u kogoś kto zajmuje się tym na codzień
- brak jakiejkolwiek komunikacji, dokończenie prostych rzeczy trwało miesiącami(od wykonania czyli grudzień praktycznie do dziś, np. udrożnienie ww wentylacji czyli usunięcie kawałka szafki żeby powietrze miało dostęp do kratyki wentylacyjnej- temat nie dokończony do dzisiaj(zrobił dziurę w szafce i na tym koniec) - lipiec), obiecuje wykonanie a później nic nie robi
- dziwne bo część zawiasów jest wykonana na blumach a część jakiejś innej firmy, tak jakby brakowało części
plusy:
- czasami odbiera telefon
- mimo wszystko kuchnia nie wygląda najgorzej
- rozsądna cena
Moja ocena
MIG Meble kuchenne
kategoria: Meble kuchenne
obsługa: 1
oferta: 2
jakość asortymentu: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6
W naszym przypadku było,a raczej jest tak samo.Wpłacona zaliczka w wysokości 50% całości kwoty i termin wykonania - kwiecień.Obecnie mamy Lipiec i zabudowy wciąż nie są skończone.I rzeczywiście wciąż zastanawiam się jak to możliwe u kogoś kto zajmuje się tym na codzień a dokończenie prostych rzeczy trwa miesiącami,katastrofalny brak punktualności co rozbija doszczętnie jakiekolwiek planowanie - obiecuje wykonanie a później nic nie robi i tak samo część zawiasów jest wykonana na blumach a część jakiejś innej firmy, tak jakby brakowało części,szafki różnią się odcieniami,wyszczerbienia wewnątrz szafek prawdopodonie od tępej piły.
Dużo straconych nerwów,tym bardziej że polecono nam tego stolarza w firmie maxkomfort i tym bardziej wielkie zaskoczenie na minus.A czytając dodatkowo opinie na google włos jeży się na głowie.
Dużo straconych nerwów,tym bardziej że polecono nam tego stolarza w firmie maxkomfort i tym bardziej wielkie zaskoczenie na minus.A czytając dodatkowo opinie na google włos jeży się na głowie.