Widok

ROLETY

może ktoś z Was polecić firmę w której mogłabym zacząć rozglądać się za roletami wewnętrznymi na okna. jest tego tyle rodzai, że ja po prostu nie wiem od czego zacząć.. no i przede wszystkim chodzi o to, aby nie było strasznie drogo... bo mam dość nie wymiarowe okna :) Z góry dziękuje i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam!
Ja się tym zajmuje. Jak chcesz znać cenę to podaj wymiary szyby. Pozdrawiam
a może skontaktujemy sie w tej sprawie na @. Napisz jak możesz. sabin_a@wp.pl.
zakładałam rolety niedawno. okna w kolorze złoty dąb. szukałam długo. polecam firmę Anwis- Przedstawicielstwo FH Czar. Żaluzje, rolety
tel. 0 58 623 51 75 - telefon/fax adres Gdynia, Morska 176 .bedziesz zadowolona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam ! Może już za późno ale pisze, nie polecam firmy anwis !!!!!! Mają totalną lipe i tak cie skasują ze przegięcie, ta firma zrobiła sobie renome kosztem ludzi, sprzedają cos co kosztuje np 1500 zł a tak naprawde to jakies 300 zł i podają ze jest najwyższej jakości, !!!! Radze poszukac coś innego, ja sie naciołem jak wielu innych !!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę o wymiary a prześle najtańsza oferte w Polsce. damian100@go2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

budujecie/kupujecie na kredyt? (261 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Meble ogrodowe (56 odpowiedzi)

Założyłem nowy wątek, bo wszystkie dotyczące mebli ogrodowych są już bardzo stare. Jakie macie...

Doradca kredytowy (12 odpowiedzi)

Szukam jak w tytule poleci ktoś kogoś

do góry