Widok

ROLKI GODZINY DO POŁUDNIA (JELITKOWO, BRZEŹNO, ZASPA) KTO SIĘ PISZE?

Morena Niedźwiednik Rolki Temat dostępny też na forum:
WITAM
JEST KTOŚ CHĘTNY NA ROLKI W ŁADNĄ POGODĘ?
TRASA JAK POWYŻEJ GŁADKI DEPTAK WIĘC TOR SIĘ NADAJE.
JEŹDZE DOŚĆ DOBRZE CZĘSTO ZASÓWAM PUKI MI SIŁ WYSTARCZA. CHETNIE BYM Z KIMŚ POJEŻDZIŁA. W DNI POWSZEDNIE DO POŁUDNIA GODZINY RANNE OK 10-11?) JEST KTOŚ CHETNY. JESTEM Z MORENY ALE TU NIE MAM GDZIE JEŹDZIĆ PO ZA TYM SAMEJ STRASZNIE NUDNOOO.
WIEC KTO MA CHĘĆ ??:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak Ty z tej moreny zjeżdżasz na rolkach nad morze,czy jak?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
heheh toffi a odważył byś się zjechać na rolkach z moreny?:) ja nie !
Środa, 10:00, pod przychodnią?
Szukam wśród znajomych chętnych, zawsze coś nie pasuje :P
Też jestem z Moreny, stąd ta przychodnia
Sami Moreniacy :)
tylko gdzie by tu pojeździć na rolkach ( chodzi o morene ) macie jakieś sprawdzone miejsca? Szkoda troche czasu na dojazd do jelitkowa zwłaszcza że chciało by się jeździć częściej ??
hey:)) jestem z siedlec od niedawna zaczalem smigac na rolkach z racji ze jestem jeszcze amatorem i zaczynam z rolkami swoja przygode na drozki sie nie wypuszczam chociaz chcialbym bardzo:)
ale fajna sprawa tez jest posmiganie sobie na parkungu w centrum handlowym mam na mysli godziny wieeczorne kiedy auta juz znikaja z parkingow :) nawierzchnia tam jest super :))) a jeszcze jak zapusci sie muzyczke w samochodzie to mamy to samo co jest na lodowisku w gdansku jak dla mnie jest extra :)) ktos by sie pisal na cos takiego :))??

Inne tematy z forum Sport

Fifa chino 22 telefon komórkowy (6 odpowiedzi)

Jestem nowy w Fifa chino, chcę zapytać, jak mogę szybko zwiększyć ilość pieniędzy w grze, aby móc...

odżywki dla sportówców aktywnych... (3 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...

piłka wodna lub hokej podwodny dla dzieci? (6 odpowiedzi)

Witam Czy ktoś wie gdzie jest piłka wodna lub hokej podwodny dla dzieci? w Trójmieście oczywiście...

do góry