Widok
pare dni temu kupilem swoje upragnione rolki dopiero zaczynam wiec na trase jeszcze za wczesnie aby sie pokazac
i male pytanko gdzie w gdansku sa miejsca nadajace sie na nauke jazdy na rolkach ...???
procz parkingow w centrach handlowych i czy sa chetni na
wspolne stawianie pierwszych ktokow na rolkach :))?????
i male pytanko gdzie w gdansku sa miejsca nadajace sie na nauke jazdy na rolkach ...???
procz parkingow w centrach handlowych i czy sa chetni na
wspolne stawianie pierwszych ktokow na rolkach :))?????
Amator może trasa Jelitkowo - Brzezno?
Posiadaczką rolek jestem od niedawna, swoje pierwsze kroki stawiałam na bulwarze nadmorskim, nie polecam, byłam prawdziwą atrakcją dla spacerowiczów, zwłaszcza słowa pewnego tatusia szczególnie mi utkwiły, cyt. "widzisz synku, nic nie przychodzi w życiu łatwo" - jednym słowem czad:)
Posiadaczką rolek jestem od niedawna, swoje pierwsze kroki stawiałam na bulwarze nadmorskim, nie polecam, byłam prawdziwą atrakcją dla spacerowiczów, zwłaszcza słowa pewnego tatusia szczególnie mi utkwiły, cyt. "widzisz synku, nic nie przychodzi w życiu łatwo" - jednym słowem czad:)
Nola, a co powiesz o ponad 40-latce która zaczyna? Ja tak miałam 3 lata temu a rolki są moja wielką miłością. Preferuję sopockie Łazienki i tamtejszą pętlę tylko dla rolkarzy.Rzadko jest tam za gęsto, trasa jednokierunkowa, wiec wszyscy jadą w tą samą stronę. Polecam. A wstyd to wogóle się nie ruszać... Walcz dalej! Tylko w ochraniaczach i kasku bo upadki mogą być niebezpieczne.