Widok

ROWER SCOTT YZ

Mam do sprzedania kultowy rower SCOTT YZ,
który poddany tuningowi, dzięki czemu na jego najważniejsze elementy wyposażenia składają się:
- niezniszczalna masywna hydroformowana rama aluminiowa Voltage C-Frame alloy 6061 Fork rozmiar M/L
- kierownica Kalloy
- amortyzator przedni Zoom
- manetki V-Brake
- hamulce tarczowe Pro Max
- tylne przełożenie Schimano Acera x8
- przednie przełożenie Sis x3
- zębatka Sis Dual Index
- koło przednie wzmocnione Excalibur
- piasta przednia Pro Max
- koło tylne wzmocnione Schurman
- piasta tylna Schimano Deore

Zdjęcia:
https://plus.google.com/photos/110898983522808780802/albums/5852340759138969217

Rower pomalowany jest czarną farbą matową, co robi niepowtarzalne wrażenie. Osoby wtajemniczone w tajniki kolarstwa górskiego od razu docenią wprowadzone zmiany techniczne, a osoby rozpoczynajace dopiero swoją przygodę z bardziej ekstremalną jazdą rowerem spokojnie mogą zdać się na opinię doświadczonych off-road'owców, którzy stworzyli ten zestaw. Wszystkie zmiany dokonywane były w serwisie rowerowym. Rower jesienią miał przegląd, konserwację i regulacje, przy okazji których wymienione zostały wszystkie linki, założone żelowe manetki i długa sztyca podsiodłowa Zoom wraz z nowym siodełkiem Scott.
Rower sprzedaję, gdyż nie mam już czasu na przebijanie sie przez lasy, a do jazdy z fotelikiem dziecięcym po ścieżkach rowerowych zamierzam zakupić całkiem inny sprzęt. Mocowanie fotelika, które widać na zdjeciach, nie jest na sprzedaż.
Po wcześniejszym umówieniu możliwy jest odbiór osobisty i przetestowanie roweru. Nie wysyłam go i nie będę rozkładał, mogę za to zdecydowanej osobie z województwa pomorskiego przywieźć go osobiście po otrzymaniu przelewu.
Cena: 600 zł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Osoby wtajemniczone w tajniki kolarstwa :) wiedza, że amortyzator przedni może być przyczyną wizyty u dentysty i zamówienia koronek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry