RT Tax

Doradztwo podatkowe

Gdynia, 10 Lutego 16

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
tragedia!!! wątek zamknięty Specjalne zamówiłam taksówkę wcześniej, na konkretną godzinę żeby zdążyć na...
~Paula
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 stycznia 2017

Omijać szerokim łukiem!!! wątek zamknięty Zgadzam sie z przedmówcami....omijać szerokim łukiem,brak kompetencji,zero...
~Były klient
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 listopada 2016

zadowolona wątek zamknięty witam,chciałem przeciwnie opisać-dobre załatwienie mojej sprawy z Norwegi...
~p-ń
3

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 stycznia 2015

~Lukasz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 listopada 2016

Zdecydowanie odradzam ! Nigdy więcej wątek zamknięty Nie polecam tej pseudo firmy. Na pieniądze czekam dłużej niż inni znajomi w...
~Olenka
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 września 2016

NIE POLECAM wątek zamknięty Zwrot otrzymałam ale poziom obsługi klienta pozostawia wiele do życzenia....
~NIEZADOWOLONA
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 września 2016

TRAGEDIA... wątek zamknięty Na zwrot czekam już drugi rok, od pań w biurze nie można się dowiedzieć...
~GK
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 czerwca 2016

tragedia wątek zamknięty rozliczenie zostało przeprowadzone nie przez firmę rttax lecz przez jakąś...
~adam
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 czerwca 2016

odradzam tragedia i naciagactwo wątek zamknięty nie polecil bym tej firmy najwiekszemu wrogowi przez roztargnienie...
~robertx1973@tlen.pl
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 czerwca 2015

Klient - opinia wątek zamknięty Bardzo nie miła obsługa. Panie sa nie miłe i aroganckie. Z łaska odpowiadają...
~Klient
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 czerwca 2015

Mega zadowolenie!!! wątek zamknięty Fachowo i szybko! profesjonalna obsługa, świetny kontakt i najniższe...
~Monika Zaręba
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 lipca 2013

ZWROT ZA UBEZPIECZENIE Z HOLANDII wątek zamknięty W lutym 2014 zaplacilem za usluge ZWROT ZA UBEZPIECZENIE Z HOLANDII no i...
~JAREK
-

dodano: 2 stycznia 2015

Omijać Dalekim łukiem !!! wątek zamknięty jako jedyny z 700 osobowej firmy nie dostałem zwrotu podatku z niemiec,omijać...
~Artur
-

dodano: 4 listopada 2014

Zadowolony wątek zamknięty Jestem zadowolony,powiedziano mi ze bede czekał na zwrot od 3 do 6 miesięcy i...
~Roland S.
-

dodano: 2 listopada 2014

Dziekuje wątek zamknięty nic wiecej siedza pija kawe olewaja podatnikow fakt obsluga sliczna piekna...
~Mr.Poul
1

dodano: 12 marca 2014

Polecam RT Tax wątek zamknięty Bardzo dobra firma, świetna obsługa klienta, pieniądze pojawiły się na moim...
~Bartek
-

dodano: 18 czerwca 2014

Dziękuję za pomoc! wątek zamknięty Moja sytuacja nie była łatwa, Pani która zajmowała się moją sprawą nie mogła...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2014

zobaczymy dalej wątek zamknięty mi pomogli w tydzień odzyskać potrzebne dokumenty do zwrotu z Holandii mimo...
~krzysiekmaka78
-

dodano: 21 stycznia 2014

Nigdy więcej!!! wątek zamknięty Wszystko pięknie do czasu, obsługa bardzo miła i w ogóle. Gdy przyszło co do...
~Kamil Dziedzic
1

dodano: 11 marca 2013

Bardzo dziękuję za pomoc wątek zamknięty Chcemy bardzo podziękować za współprace. W piątek otrzymaliśmy już pieniążki...
~Monika i Grzegorz
-

dodano: 23 lipca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry