Widok

RYSUNEK MALARSTWO

RYSUNEK,MALARSWO,KOMPZYCJA

Co oferuję:

1)Zajęcia z RYSUNKU,MALARSTWA z elementami kompozycji,aksonomerii,perspektywy dla osób które chcą się nauczyć rysować,malować lub tylko podszkolić swoje umiejętności:)
2)Pomogę przygotować się do liceum plastycznego lub na studia Akademii Sztuk Pięknych.
3)Pomogę uporządkować lub zrobić teczkę,która jest niezbędna na studia.
4)Udzielam lekcji z rysowania również dzieciom dużo młodszym (podstawówka,gimnazjum),które chcą
poznać techniki rysowania jak również przyjemnie spędzić czas:)
5) Przygotowanie do egzaminów specjalistycznych na WZORNICTWO PRZEMYSŁOWE

Jestem sudentką,4 roku ASP w Gdansku
Serdecznie zapraszam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej!:) mogłabyś mi napisać czegoś więcej na temat lekcji, jakich udzielasz? gdzie,ile kaski chciałabyś za lekcję? :) chciałabym spróbować w tym roku zdawać na wzornictwo ale jestem jak na razie zielona w kwestii perspektywy aksonometrie dopiero zaczęłam meczyć... mam nadzieję że coś sie ze mna da zrobić:p mieszkam w gdańsku więc z dojazdem kein Problem:) pozdrowionka!
witaj:)
jakich lekcji udzielam?......hmmm....generalnie wszystko co mam do zaoferowania kręci się wokół rysunku;) tak jak napisałam w ogłoszeniu.
A jak same lekcje wygladają to zależy tylko i wylącznie od tego co dana osobą,w tym wypadku Ty chciałaby osiągnąć.

Jeśli interesuje Ciebie wzornictwo to dobrze trafiłaś:) Egzaminy specjalistyczne są trochę zakręcone i warto się do nich przyłozyć.
Więc jeśli chodzi o wzory to mogę Tobie pomóc w tym co jest najbardziej istotne:
elementy aksonometrii,
perspektywy,
logiki,
zadania typowo specjalistyczne
kompozycja
rzezba
A jak stoisz z rysunkiem i malarstwem?

Przeważnie lekcje u mnie są po 2 h,choć zdaża się róznie,jak kto woli.
1h to 17 zł:)
jeszcze zapomniałam o jednym:)

mieszkam w Gdyni,wzgórze maksymiliana,bardzo blisko od skm
moglabym prosić Two numer telefonu bo jestem zainteresowana ;*
hej Sucha:)
odezwij się do mnie na mejla to podam numer kontaktowy

Pozdrawiam:)

Inne tematy z forum Hobby

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

do góry