Widok
Rada Osiedla Brętowo
Zakładam nowy konkretny wątek na temat Rady na osiedlu Niedźwiednik, bo widze że ludzie się strasznie rozpisuja ale nie w temacie do tego przeznaczonym..tak więc zapraszam wszystkim do dyskusji. Kto jest za Rada a kto przeciw..argumenty z przykładami( nie wyssane z palca a konkrety).
co rada osiedla robi dla młodzieży dla której nic nie ma na osiedlu ,chociaż jakiś klub zeby młodzież miałaby gdzie się spotykać,takie kluby nawet na wsiach istnieją,a nasza młodzież musi spotykać się gdzie popadnie bo nie maja swojego miejsca,to osiedle jest dla emerytów,nawet orlika nie ma na osiedlu,zapomniałam jest klub gawra,prywatny
koszmary straszace kierowcow z lat poprzednich tablice a la PGR? to ma moje osiedle wyrozniac, a wara komuchy, cos pieknym jest rzezba niedzwiedzi na petli, gdzie wraz z wnuczka i wiele obserwuje rodzicow prowadzi swoje dzieci dlaczego tego nie naglosnicie, toc to niedzwiadek lesne dziadki.
Nasz symbol jak pieknie podkreslajacy etymologie nazwy osiedla.
Nasz symbol jak pieknie podkreslajacy etymologie nazwy osiedla.
Też jestem tego zdania jednak trochę za mało jest śmietników takich małych, zbiorę kupę psa a później muszę naginać kawał drogi aż dojdę do jakiegoś śmietnika. Z resztą ja z moim psem zawsze chodzę w bardziej ustronne miejsce gdzie nie chodzą często ludzi czy bawią się dzieci. Wszystko zależy od kultury ludzi posiadających psiaki.