Widok

Radni gminy szemud

Czy waszym zdaniem robią coś poza wchodzeniem w tyłek wójta?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

No nie, Rysiu owinął ich sobie wokół palca. Pozwalają mu na wszystko i jeszcze go bronią.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak nie wiadomo o co chodzi , to wiadomo o co chodzi.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

No wchodzą i wychodzą tam gdzie słońce nie dochodzi. To oczywiste. Tylko zastanawia mnie jeden fakt. Całe życie nie będą radnymi a nawet myślę że te dwa lata szybko przeminą a im się wydaje że są radnymi na zawsze. Na zawsze to będzie podła opinia o nich na podstawie działania i zaniechania działania. Ciekawe czy to zrozumieją.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, tylko że nasz pan radny jest już którąś kadencję, pani przewodnicząca też conajmniej drugi raz. Jakoś w poprzednich wyborach ludzie nie mieli z tym problemu żeby zagłosować na tych samych.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przestanie ciagle krytykować jakby nie było coś jest zrobione. Tez mnie denerwuje cały wójt ale za jego kadencji cała gmina ruszyła z kopyta. Podejrzewam ze większość tu piszących nie pamięta poprzednika ale ten to miał wszystko gdzieś nie szukał żadnych dofinansowań itp. Bojano nie jest jedna wioska w gminie , przestańcie gadać Ze radni nic nie ugrali , bo znikąd się boiska hala rozbudowa szkoły i drogi nie wzięły . Wiem ze przydałoby się więcej ale tez proszę nie pisać ze nic radni nic nie ugrali. Z drugiej strony uważam ktos lubi ciagle podsycać ten temat i zniechęci nowych kandydatów na radnych ponieważ bojanczycy zawsze będą niezadowoleni niewiadoma co by była to zawsze za mało .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Bardziej chodzi o to że pozwalają wójtowi robić prywatę i nie widzą w tym problemu
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie zgadzam się. Bojano jest największą miejscowością w gminie i inwestycje powinny być największe. Ciekawe która wioska najwięcej wpłaca do budżetu? Na halę i boiska były specjalne fundusze, w całym kraju takie inwestycje powstawały. Szatnie i całe zaplecze orlika rodzice sami zorganizowali. W innych wioskach wójt kładzie asfalt, a u nas drogi z płyt na które składają się mieszkańcy. Graniczymy z Gdynią, a nie mamy żadnej drogi do niej. Nie mamy nawet PKS do Wejherowa, a to przecież stolica naszego powiatu. Krytyka jest jak najbardziej wskazana.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widzisz, zupełnie nie rozumiesz przekazu który płynie od partii aktualnie rządzącej , czyli PIS . A oni wyrażnie mówią, że ci co mają więcej , powinni dawać na tych co mają mniej. Zarobiłeś więcej, to oddaj . Ot takie socjalistyczne podejście partii mieniącej się za prawicową . ;-) I w gminie masz dokładnie to samo .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

> ale za jego kadencji cała gmina ruszyła z kopyta

O, kolejny który nie zauważył, że Polska ruszyła z kopyta pomimo marnych polityków, a nie dzięki nim. Polska idzie do przodu dzięki przedsiębiorczym ludziom oraz pracowitym ludziom w sektorze prywatnym, a nie dzięki temu, że jakiś wójt wydaje pieniądze z podatków.
Nie przypisujcie zasług ludziom, którzy ich nie mają.

Za poprzedniego wójta też było tyle kasy z programów unijnych?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale jakoś trzeba było pozyskać te środki fundusze czy dofinnansowania . Za ładny uśmiech nic nie dają trzeba się trochę postarać. Dyskusją z tobą jest zbyteczna bo dla ciebie jest wiecznie za mało. Żeby cię uprzedzić zaznaczę ze nie jestem trollem wojta ani radnych i jest to mój ostani post. Szkoda ze ludzie czerpią informacje z forum, wolę dołączyć do grupy na FB, dyskusje przynajmniej nie są anonimowe . Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wszystkie gminy otrzymały fundusze .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Smieci (16 odpowiedzi)

Dlaczego Bojano ma drozszy wywoz smieci niz gdynia i do tego w gdyni czesciej odbieraja

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

do góry