Widok
Radze patrzec na rece mechanika
Serwis podstawowy: wymiana oleju, filtry plus klocki hamulcowe. Wizyta dzień wcześniej umówiona. Niestety samochód ( myślę ze zawód mechanika) przerósł p. mechanika... Czas realizacji ok 6 h. Po wymianie wszystkich części, komputer dalej informował mnie ze należy wymienić klocki... Fachowiec poinformował mnie ze tak musi być, na szczęście inny polecił użyć komputera i wyzerować wymagane serwisy. Po godzinie dostałem kluczyki do gotowego auta. Po odpaleniu nadal wyświetlały się monity o koniecznym serwisie. Inny mechanik znowu podłączył komputer i szukał przyczyny no i UWAGA: po ponownym zdjęciu koła i okazało się ze pan FACHOWIEC podczas zakładania nowego czujnika do klocków uszkodził go i założył z powrotem stary. Na rachunku oczywiście miałem wyszczególniony nowy czujnik 50 zł ( a założony stary zepsuty). Niestety ocena warsztatu jest tak jak jego najsłabsze ogniwo, bo nie wiemy, który mechanik nam będzie robił auto. DLA MNIE ZERO TOTALNE, WKŁADAJA STARE ZUZYTE CZĘŚCI KASUJA ZA NOWE I WMAWIAJA ZE TAK MA BYC!!!!!
Podczas wizyty porobiłem kilka zdjęć także posiadam dowody na brak profesjonalizmu. Auto oddałem ponownie do mechanika z obawy o wymieniane elementy przez ten serwis.
Podczas wizyty porobiłem kilka zdjęć także posiadam dowody na brak profesjonalizmu. Auto oddałem ponownie do mechanika z obawy o wymieniane elementy przez ten serwis.
Moja ocena
Feu Vert Car Service
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 2
asortyment: 3
jakość usług: 1
terminowość: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
1.8
* maksymalna ocena 6