Widok

Rafał Bartnikiewicz - ocena

Półtora roku temu doznałem poważnego urazu kręgosłupa polegającego na sekwestracji dysku (ostatnie stadium przepukliny dysku). Dostałem skierowanie na operację lecz operacji się nie poddałem. Na początku pomogła rehabilitacja do tego stopnia, że mogłem chodzić i w miarę dobrze funkcjonować. Ale ból pozostał i towarzyszył mi przez całe półtora roku. Dostałem depresji bo czułem się jak staruszek a mam dopiero 37 lat. Już nawet pogodziłem się ze swoim losem. Ale całkiem niedawno mój dobry znajomy widząc jak się mecze polecił mi masaż u pana Romana, bardzo go chwaląc za skuteczność. Skorzystałem z wizyty i jestem w totalnym szoku. Ból całkowicie ustąpił. Pan Roman kazał mi po masażu zrobić skłon i wykonałem go do samej ziemi dotykajac małymi dłońmi podłogi gdzie wcześniej tylko trochę mogłem schylić się do przodu. Wróciłem do domu autem bez bólu gdzie wcześniej jazda samochodem była dla mnie jak ciężki wyrok. Dziś czuję się niemal jak przed urazem i jestem mega wdzięczny panu Romanowi za pomoc. Nawet nie śmiałem oczekiwać takiego efektu. Jeśli męczysz się z bólem to nie warto czekać i się męczyć, nie zwlekaj i poproś Pana Romana o pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Panie Rafale dziękuję za wystawienie opinii, jest mi niezmiernie miło, że mogłem pomóc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry