Widok

Rajd rowerowy na orientacje - Route Book bike 2009

Super impreza się zapowiada, byłem w zeszłym roku i było świetnie zająłem co prawda 8-sme miejsce ale klimat niesamowity
info znajdziecie na na www.mtb.slupsk.pl

Start imprezy nastąpi w sobotę 5. Września 2009r. o godzinie 10:00 na parkingu przy markecie Kaufland (ul Kołłątaja).
Mieszkańców Trójmiasta zachęcamy do skorzystania z połączeń SKM-ki do Słupska. Start obu grup turystycznej i wyczynowej skorelowany jest z rozkładem jazdy (SKMka o 06:45 z Gdańska Głównego).

Na terenie Bazy Pod Lasem istnieje możliwość wypożyczenia namiotu (10zl/namiot) lub skorzystania z przyczep kempingowych (40zl/przyczepę 3 miejsca). Dysponujemy również rowerami, które w miarę potrzeb możemy udostępnić.
Koszt udziału w imprezie to 15zl od osoby lub 40zl od rodziny w klasie turystycznej i 20zl od osoby w wyczynie. W ramach wpisowego zapewniamy transport rzeczy osobistych Słupsk-Smołdzino-Słupsk, opis i mapkę trasy, pobyt w Bazie Pod Lasem, kiełbaskę na ognisku wieczornym i niespodziankę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
również polecam, impreza naprawdę super ;) w tamtym roku bawiłem się świetnie - 3 miejsce, byłem na podium :P

łatwo nie było ale jakoś dotarliśmy :D
zapraszma
Kto sie wybiera zemna SKMka? kaufland jak dobrze pamiętam jest przy samym dworcu wiec problemu z trafieniem nie mam, ja startuje z Głównego a o=kolega z gdyni jeszcze się zabierze może ktos jeszcze z 3-miasta dołączy?
do góry