Widok

Rajd rowerowy

Zapraszamy wszystkich miłośników aktywnego wypoczynku na rajd rowerowy „Szlakiem południowym”. Trasa przebiegać będzie malowniczymi terenami Gminy Gniewino, jest łatwa i przyjemna. Do pokonania będzie dystans 42km, z dłuższą przerwą (0,5h) nad jeziorem Dąbrze. Po drodze przejeżdżać będziemy przez: Lisewo, Chynowie, Salino i Bychowo, w których znajdują się godne uwagi dworki. Zahaczymy też o trzy urokliwe jeziora: Dąbrze, Salino i Choczewskie. Opis trasy (jej atrakcje), mapa oraz film pokazujący „Szlak południowy” znajdują się na stronie akcji Gniewino – rowerowy zakątek. http://www.ebertowski-mtb.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=11&Itemid=14
Rajd odbędzie się 22 maja (niedziela). Zbiórka o godz. 11.00 przy stadionie miejskim w Gniewinie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
fajny pomysł ale Panie Przemku - miejski to ten stadion nie jest :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Czy to ma jakieś znaczenie jak ten stadion nazwiemy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
To zależy od tego czy jesteśmy purystami języka i czy dobrze znamy kontekst o którym piszemy. Kto interesuje się historią czy geografią naszych okolic lub po prostu przejeżdzał przez Gniewino wie, że to niewielka miejscowość.
Tylko tyle i aż tyle :). Pewnie podobną reakcję wywołałoby gdyby ktoś napisal np. stadion wiejski w Warszawie :).
A bardziej z naszego podwórka - stadion w Gdyni, zupełnie bezprawnie, zarówno z formalnoprawnego jak i historycznego punktu widzenia, pragnie zawłaszczyc jedna, liczniejsza grupa kibiców jako jedynie swój.
pozdrawiam,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jest to Stadion Gminny. Za pomyłkę przepraszam.
Najważniejsze, że trafiliśmy z pogodą i liczymy na sporą grupę kolarzy, którym spodoba się proponowana przez nas trasa.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chciałem podziękować wszystkim uczestnikom niedzielnego rajdu Szlakiem południowym w Gminie Gniewino. Tak duża frekwencja (prawie 60 osób) mile nas zaskoczyła. Mam nadzieję, że tereny się podobały i nikt się nie nudził. Kolejny rajd postaramy się zorganizować w sierpniu. Tym razem ruszymy nad morze - będzie okazja do kąpieli w Dębkach! Już teraz zapraszam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapraszam na relację ze zdjęciami na stronie http://lew.lebork.pl

Mateusz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
szkoda ze zdjęcia są z datami... to takie przykre, szczególnie ze to impreza Przemka, który do loli nie należy. No nic, może następnym razem będzie lepiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
?????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na stronie Przemka jest już filmik z rajdu. Zapraszam: http://www.ebertowski-mtb.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=9&Itemid=7
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Było SUPER!!!! Już nie mogę się doczekać kolejnego rajdu :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ktoś wie, kiedy będzie fotorelacja na trojmiasto? ta poprzednia to przecież tylko relacja uczestników?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry