Widok
Ramona - ocena
Absolutnie nie polecam. Przyjaciółka zamówiła mi taksówkę na lotnisko, za kurs zapłaciła w aplikacji z góry. Dojechałam na lotnisko, a Pan kierowca kazał mi zapłacić 70 zł za kurs. Powiedziałam mu, że kurs został już opłacony. On stwierdził, że nie. Poprosiłam o płatność kartą i dałam mu napiwek 10 zł w gotówce. Ostatecznie poprosiłam paragon. Kierowca mnie wówczas poinformował, że kurs to kosztował 64 zł, ale on już zaokrąglił dla równego rachunku. Napiwku w gotówce już nie zwrócił. Okazało się, że faktycznie przyjaciółka opłaciła kurs poprzez apilkacje. Zgłosiła to w firmie telefonicznie i otrzymała potwierdzenie od dyspozytorki, że kierowca ma od razu informacje, że kurs został opłacony z góry.
Ostatecznie nie mamy jeszcze zwrotu środków po tygodniu od wydarzenia, ponieważ firma ma 14 dni na rozpatrzenie reklamacji.
To jest dla firmy reklamacja.
Jednocześnie otrzymaliśmy informację zwrotną od kierowcy, że ja nalegałam że chce zapłacić i wówczas kierowca może taką opłatę ode mnie przyjąć.
Brak słów . Postawa firmy w stosunku do całej sprawy no też brakuje mi słów.
Ostatecznie nie mamy jeszcze zwrotu środków po tygodniu od wydarzenia, ponieważ firma ma 14 dni na rozpatrzenie reklamacji.
To jest dla firmy reklamacja.
Jednocześnie otrzymaliśmy informację zwrotną od kierowcy, że ja nalegałam że chce zapłacić i wówczas kierowca może taką opłatę ode mnie przyjąć.
Brak słów . Postawa firmy w stosunku do całej sprawy no też brakuje mi słów.