Widok

Raport drogowy (10 listopada 2011), ost. aktualizacja: 06:30

Autopilot Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Spokojny poranek na drogach Trójmiasta

Kto ma okazje może zobaczyć wschód słońca. Zachęcam, bo wygląda imponująco. Dzisiaj mamy rano piękno pogodę, ale niestety trochę chwycił mróz, więc skrobaczki warto zabrać ze sobą do auta.

W Gdyni szybko jedziemy po Estakadzie Kwiatkowskiego i ul. Morskiej. Przejezdna jest też Chwaszczyńska i Wielkopolska do centrum, jak i w drugą stronę. Korkuje się nieco zjazd do ul. Chwarznieńskiej z obwodnicy na nitce w stronę Chyloni.

Sopot przejeżdżamy bez większych trudności. Obwodnica Trójmiasta również jest przejezdna, ale dużo aut jest na zjazdach w ul. Kartuską na Węźle Karczemki.

Dolegliwy ruch jest teraz też na Trakcie św. Wojciecha. W korku stoimy jakieś 250 metrów przed ul. Zaroślak w stronę Gdańska. Podobnie jest na ul. Starogardzkiej do mostu nad Kanałem Raduni. Tam czekamy dwie zmiany świateł.

We Wrzeszczu jedziemy płynnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spokojny poranek na drogach Trójmiasta (godz. 06:30)

Kto ma okazje może zobaczyć wschód słońca. Zachęcam, bo wygląda imponująco. Dzisiaj mamy rano piękno pogodę, ale niestety trochę chwycił mróz, więc skrobaczki warto zabrać ze sobą do auta.

W Gdyni szybko jedziemy po Estakadzie Kwiatkowskiego i ul. Morskiej. Przejezdna jest też Chwaszczyńska i Wielkopolska do centrum, jak i w drugą stronę. Korkuje się nieco zjazd do ul. Chwarznieńskiej z obwodnicy na nitce w stronę Chyloni.

Sopot przejeżdżamy bez większych trudności. Obwodnica Trójmiasta również jest przejezdna, ale dużo aut jest na zjazdach w ul. Kartuską na Węźle Karczemki.

Dolegliwy ruch jest teraz też na Trakcie św. Wojciecha. W korku stoimy jakieś 250 metrów przed ul. Zaroślak w stronę Gdańska. Podobnie jest na ul. Starogardzkiej do mostu nad Kanałem Raduni. Tam czekamy dwie zmiany świateł.

We Wrzeszczu jedziemy płynnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super ze nic tu nie ma napisane

o porannym paraliżu karczemek/kiełipnka/jasienia nic nie ma napisanego? to może potem chociaż podajcie przyczynę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Radio Gdańsk mówili, że około 6 rano "5 wielkogabarytowych samochodów" zablokowało rondo od strony Żukowa
Miałam "okazję" odczuć to na własnej skórze - nasz autobus tkwił prżed tym rondem póltorej godziny! Dojazd do pracy zajął mi ponad dwie godziny, a tu cisza, jakby się nic nie działo!
Czy pan Naskręt ma dziś wolne? Przecież to normalny dzień pracy.
Jak wygląda droga na Wrzeszcz?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Na drogach Trójmiasta

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (3 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...

do góry