Widok
Bez niespodzianek na drogach (godz. 07:00)
Nie ma poważnych utrudnień na naszych drogach. Niestety duży ruch mamy na ul. Okopowej do Wałów Jagiellońskich w centrum. Do Wrzeszcza jedziemy z centrum bez większych kłopotów.
Trasa W-Z w Gdańsku przejezdna.
Nie ma póki co kłopotów na ul. Janka Wiśniewskiego. Szybko jedziemy także ul. Morską do centrum Gdyni. Przejezdna jest l. Zwycięstwa i Droga Różowa. Dobre warunki na ul. Chwaszczyńskiej i Chwarznieńskiej.
Obwodnice w Trójmieście przejezdne.
Maciej Naskręt
Trasa W-Z w Gdańsku przejezdna.
Nie ma póki co kłopotów na ul. Janka Wiśniewskiego. Szybko jedziemy także ul. Morską do centrum Gdyni. Przejezdna jest l. Zwycięstwa i Droga Różowa. Dobre warunki na ul. Chwaszczyńskiej i Chwarznieńskiej.
Obwodnice w Trójmieście przejezdne.
Maciej Naskręt
Ciasno na Trakcie św. Wojciecha (godz. 07:30)
Gęstnieje atmosfera na ul. Janka Wiśniewskiego do centrum Gdyni. Jedzie tam coraz więcej aut. Korek tam jest nie wykluczony. Na szczęście szybciej w tym samym kierunku jedziemy ul. Morską.
W samym centrum Gdańska nie duże korki tworzą się teraz na Trakcie św. Wojciecha do ul. Okopowej.
Korkuje się nico ul. Spacerowa do Oliwy. Zator mamy 200 metrów przed młynem. Ul. Słowackiego jedziemy bez najmniejszych kłopotów od Matarni ronada de la Salle. Dalej do Wrzeszcza choć jest tłoczno jedziemy sprawnie.
Obwodnice nie zwodzą.
W samym centrum Gdańska nie duże korki tworzą się teraz na Trakcie św. Wojciecha do ul. Okopowej.
Korkuje się nico ul. Spacerowa do Oliwy. Zator mamy 200 metrów przed młynem. Ul. Słowackiego jedziemy bez najmniejszych kłopotów od Matarni ronada de la Salle. Dalej do Wrzeszcza choć jest tłoczno jedziemy sprawnie.
Obwodnice nie zwodzą.
Spokojnie na drogach (godz. 08:00)
Przytyka się nieco ul. Wielkopolska do al. Zwyciestwa. Stoimy tam w ok. 400 metrowym korku. Szybko za to jedziemy dalej al. Zwycięstwa do centrum nie ma powodu do zmartwień.
Informujecie nas o patrolu na ul. Nowatorów w Gdańsku. Uważajcie, bo tam trwa suszenie.
Na obu obwodnicach ruch odbywa się znakomicie. Nie ma tam żadnych poważnych kłopotów w ruchu.
Maciej Naskręt
Informujecie nas o patrolu na ul. Nowatorów w Gdańsku. Uważajcie, bo tam trwa suszenie.
Na obu obwodnicach ruch odbywa się znakomicie. Nie ma tam żadnych poważnych kłopotów w ruchu.
Maciej Naskręt
Bez poważnych utrudnień w Trójmieście (godz. 08:30)
Kto uważa, że rano do pracy jeździ się rewelacyjne, proszę o kciuk w górę.
W Gdyni jedynie trudności napotkamy na ul. Chwaszczyńskiej do obwodnicy od strony Żukowa. Tracimy tam dwie zmiany świateł. Lepszy ruch na ul. Chwarznieńskiej do Witomina. Jedziemy 20-30 km/h do Witomina. Bez problemów jedziemy ul. Witomińską i ul. Kielecką.
W Gdańsku mamy korek na Trakcie św. Wojciecha. Stoimy od Zrembu aż do Urzędu Wojewódzkiego. Na Podwalu Przedmiejskim korkuje się wyłącznie prawoskręt w ul. Okopową. Prosto jedziemy bez trudności.
W Gdyni jedynie trudności napotkamy na ul. Chwaszczyńskiej do obwodnicy od strony Żukowa. Tracimy tam dwie zmiany świateł. Lepszy ruch na ul. Chwarznieńskiej do Witomina. Jedziemy 20-30 km/h do Witomina. Bez problemów jedziemy ul. Witomińską i ul. Kielecką.
W Gdańsku mamy korek na Trakcie św. Wojciecha. Stoimy od Zrembu aż do Urzędu Wojewódzkiego. Na Podwalu Przedmiejskim korkuje się wyłącznie prawoskręt w ul. Okopową. Prosto jedziemy bez trudności.
Spokojnie na drogach (godz. 09:00)
Ruch odbywa się bez problemów. Nieco czasu stracimy na Podwalu Przedmiejskim jadąc do centrum. Korkuje sie prawoskręt w ul. Okopową.
Al. Armii Krajowa przejezdna na całej długości. Nie ma korków. Można nawet poszaleć. Róbcie to jednak ostrożnie.
W Gdyni też spokojnie. Przez Sopot jedziemy bez większych utrudnień. Obwodnicą też można śmigać!
To ostatni Raport Drogowy o poranku. Zapraszam na godz. 15.
Al. Armii Krajowa przejezdna na całej długości. Nie ma korków. Można nawet poszaleć. Róbcie to jednak ostrożnie.
W Gdyni też spokojnie. Przez Sopot jedziemy bez większych utrudnień. Obwodnicą też można śmigać!
To ostatni Raport Drogowy o poranku. Zapraszam na godz. 15.
dla mnie może być nawet egipski-)
mają wywalone na wszystko,Ty jesteś natrętem.Ostatnio się spytałem gościa z drogówki czy można tutaj parkować bo dziadek zaparkował na dwukierunkowej i sobie poszedł to policjant mnie op...ierdolił ,że mam sobie zajrzeć do przepisów i że chyba mam prawo jazdy.
Jak się go spytałem czy takiego chamstwa i buractwa uczą ich na jakiś specjalnych szkoleniach to zostałem wylegitymowany.
Jak się go spytałem czy takiego chamstwa i buractwa uczą ich na jakiś specjalnych szkoleniach to zostałem wylegitymowany.
Dobry początek popołudniowego szczytu drogowego (godz. 15:00)
Zakorkowaną mamy ul. Spacerową do Oliwy. Zakorkowana jest także ul. Polanki do ul. Rybińskiego a także al. Grunwaldzka do wysokości ul. Piastowskiej.
W Gdyni jak zawsze duży ruch na ul. Hutniczej w stronę Rumi.
Na szczęście obwodnice nie zaskakują i wyglądają zachęcająco do jazdy.
Maciej Naskręt
W Gdyni jak zawsze duży ruch na ul. Hutniczej w stronę Rumi.
Na szczęście obwodnice nie zaskakują i wyglądają zachęcająco do jazdy.
Maciej Naskręt
Spokojnie na drogach (godz. 15:30)
Wolno jedziemy ul. Kwiatkowskiego do Obłuża. Korek ciągnie się od ul. Unruga do ul. Dąbka. Open'er? Wciąż wolno jedziemy na ul. Hutniczej.
W Gdańsku zatkana ul. Podwale Przedmiejskie do centrum. Wolno jedziemy od wysokości Podwala Przedmiejskiego.
Wolno jedziemy także ul. Spacerową z Osowy do Oliwy.
A co do śmieci, nie powiem wam czy segreguje, bo przyjdziecie i mnie sprawdzicie jak ministra ds. środowiska.
Maciej Naskręt
W Gdańsku zatkana ul. Podwale Przedmiejskie do centrum. Wolno jedziemy od wysokości Podwala Przedmiejskiego.
Wolno jedziemy także ul. Spacerową z Osowy do Oliwy.
A co do śmieci, nie powiem wam czy segreguje, bo przyjdziecie i mnie sprawdzicie jak ministra ds. środowiska.
Maciej Naskręt
Popołudnie bez poważnych utrudnień (godz. 16:00)
Jeżeli ktoś wczoraj z czytelników tak jechał ul. Kwiatkowskiego na Obłużu powinien spalić się ze wstydu. Przypominamy, że przed zwężeniami dróg jedziemy na suwak.

Zakorkowana jest nieco ul. Chwaszczyńska do obwodnicy od strony Żukowa.
Ul. Świętokrzyska od al. Havla w kierunku Kowal jest przejezdna, choć chwilami trzeba odstać dwie lub trzy zmiany świateł.
W Gdyni horror drogowy rozgrywa się wyłącznie na ul. Hutniczej. Tam jadąc do Rumi stoimy od estakady do wysokości ul. Puckiej. Ulica Kielecka i ulica Małokacka przejezdne w kierunku WItomina. CIasno jest na ul. CHwarznieńskiej.
Maciej Naskręt

Zakorkowana jest nieco ul. Chwaszczyńska do obwodnicy od strony Żukowa.
Ul. Świętokrzyska od al. Havla w kierunku Kowal jest przejezdna, choć chwilami trzeba odstać dwie lub trzy zmiany świateł.
W Gdyni horror drogowy rozgrywa się wyłącznie na ul. Hutniczej. Tam jadąc do Rumi stoimy od estakady do wysokości ul. Puckiej. Ulica Kielecka i ulica Małokacka przejezdne w kierunku WItomina. CIasno jest na ul. CHwarznieńskiej.
Maciej Naskręt
Matarnia. Kolizja na obwodnicy (godz. 16:30)
Kierowcy powinni zachować szczególną ostrożność na obwodnicy w rejonie Matarni. Powoli jedziemy tam na odcinku 500 metrów w kierunku Gdyni. Mamy informacje o zdarzeniu drogowym.
Zakorkowana jest też ul. Słowackiego przed rondem de la Salle na odcinku 400 metrów. Uważajcie.
W Gdańsku korek mamy na ul. Nowej Kościuszki do al. Grunwaldzkiej. Wolno jedziemy także na Morenę ul. Jaśkowa Dolina.
Maciej Naskręt
Zakorkowana jest też ul. Słowackiego przed rondem de la Salle na odcinku 400 metrów. Uważajcie.
W Gdańsku korek mamy na ul. Nowej Kościuszki do al. Grunwaldzkiej. Wolno jedziemy także na Morenę ul. Jaśkowa Dolina.
Maciej Naskręt
Ciasno na obwodnicy (godz. 17:00)
Wciąż zakorkowany mamy ok. 400 metrowy odcinek obwodnicy na wysokości Matarni w kierunku Gdyni. Uważajcie w tym miejscu.
Zakorkowana w górę jest ul. Spacerowa. Przejazd tą trasą zajmuje dodatkowe 10 minut.
W Gdyni zakorkowana jest al. Zwycięstwa do ul. Wielkopolskiej już od Klifu. Tracimy tam 15 minut.
Maciej Naskręt
Zakorkowana w górę jest ul. Spacerowa. Przejazd tą trasą zajmuje dodatkowe 10 minut.
W Gdyni zakorkowana jest al. Zwycięstwa do ul. Wielkopolskiej już od Klifu. Tracimy tam 15 minut.
Maciej Naskręt