Widok

Raport drogowy (6 grudnia 2013), ost. aktualizacja: 17:00

Autopilot Na drogach Trójmiasta Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
30 minut tracimy na Sopockiej w Gdyni

Al. Niepodległości w Sopocie i al. Grunwaldzka w Gdańsku w stronę Gdyni stoi. Na wysokości Żabianki stoi auto na awaryjnych i czeka ma lewym pasie na zbawienie - informuje nasz czytelnik.

Mamy kłopoty na al. Armii Krajowej. Korek do obwodnicy ciągnie się na odcinku 800 metrów do ul. Łostowickiej.

Zakorkowana jest także ul. Spacerowa do centrum na całej długości. Podróż tamtędy to stracone 30 minut.

W Gdyni Sopocka zakorkowana już od Brodwina do Karwin. Jazda tam to strata dobrych 30 minut. Trzymajcie się tam mocno. Wolno jedziemy Małokacką do Witomina.

Maciej Naskręt
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Obwodnica nie da sie jechac !!!

Jak kto moze to niech lepiej siedzi w domu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
idealna pogoda na crash testy :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżdżą tramwaje bez problemów z Chełmu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokładnie

Ja nawet na zimówkach jade wolno. Lepiej wolno i dojechac niz sie rozwalic i kogoś przy okazji. A zimówka na lodzie nie gwarantuje nic.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja zaraz idę na tramwaj i mam wszystko w d... :):):)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

lepeij przejechać parę kilometrów 30 km/h niz zrobić stłuczkę i sparalizówać ruch na kilkadziesiąt minut

różnica na czasu takiej długości pomiędzy 30 km/h a 60 km/h to może z 5 minut (stanie na światłach).
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3

możecie napisać dokładnie jak sie jedzie obwodnica i w ogóle da rade?

nie wiem czy puścić dzieciaka do pracy
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pozdtawiamy miłośników letniego ogumienia

Całą morską od estakady do dworca jechałem z prędkością 30/h na pustej drodze bo kilku osobom nie chciało się odwiedzić wulkanizatora. Od razu widać kto zmienił opony. Powinno się wyłapywać takich ananasów i wręczać "prezenty" na mikołajki.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 20

wyjazd 5.15 z Leźna do Gdańska gł.

po drodze: 3 auta w rowie, cysterna wyciągana z barierek wiaduktu holem, 1 auto postawione na boku, 1 autokar nie mogący podjechać pod górę. i to wszystko w 30 minut
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

obwodnica

Na obwodnicy masakra....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Atak zimy w Trójmieście (godz. 06:00)

Uwaga kierowcy. Złe warunki drogowe, spadł śnieg, może być ślisko.

W Gdyni przytyka się ul. Chwaszczyńska do centrum na Karwinach. Szczególnie dotyczy to odcinka między obwodnicą a ul. Sopocką. Wolno jedziemy też ul. Chwarznieńską w stronę Witomina od obwodnicy.

Na razie na obwodnicach spokój, ale uważajcie. Jest tam ślisko.

Kłopoty w ruchu napotkamy na Trakcie św. Wojciecha do centrum w obrębie ul. Starogardzkiej. Tam mamy korek o długości ok. 500 metrów. Wolno jedziemy też od ul. Sandomierskiej do ul. Okopowej. Powoli jedziemy al. Armii Krajowej w stronę centrum tuż przed ul. Lostowicką.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry