Widok

Raport parkingowy Gdynia riviera

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za niskie stopy procentowe

Proszę RPP o podwyższenie stóp procentowych do poziomu inflacji. Inaczej ludzkość nie zrozumie, że należy się powstrzymać z wydawaniem i zbędnymi zakupami.
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 26

Cyklistów mało. Bez problemu przyczepiłem swój jednoślad. Taki plus chociaż tych tłumów. Na rower zawsze się znajdzie miejsce a z autem może być różnie i tez płacić trzeba niestety. Trzymajcie się tam!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 20

Czytając te wrzuty przychodzi na myśl iz tylko pk to jeździcie po mieście by dokonać wrzutek. Każdy z was niech weźmie do ręki książkę i usiądzie na d. pe a pewnie wiele zdarzeń unikniemy a na pewno mniejszych korków i mniej zaśmieconej strony.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie mierz

Wszystkich swoją miarą za 3000 brutto koleś.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Płacić to ty

Za twarz powinieneś tw. Twarzowe. W rivieze za darmo parking jedziesz wygodnie w ciepełku. Biedaki na rowerach niestety. To nawet zbiórkomem w taka pogode jechać to jak klasa wyższa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

No nie do końca. Tramwaje, autobusy PKM czy inne SKM w życiu bym do tego nie wsiadł. Przekrój społeczny nieciekawy do tego ten zapach. A rowerkiem jak się dobrze ubierzesz i masz dobry sprzęt to w cale nie odczuwasz pogody i temp
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zapal sobie, napij się. Wyluzuj.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko potem nie wyciągaj łapę

Aby PiS dał dodatek wyrównawczy za zakupy, bo kupuje się zbędne produkty.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kto wyjdzie?

Dla mnie im wyższa inflacja tym więcej zarabiam :) Już teraz co miesiąc więcej kasy mam z odsetek niż z pensji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sven, cicho tam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A parking dla rowerów mają w tym centrum handlowym?

To się umyj
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie twój portfel

Nie twoja sprawa. Ty chyba żyć przez tę zazdrość i zawiść nie możesz. Szkoda cię.
do góry