Widok
Rasowy Pit-bull Red Nose -oddam w dobre ręce wraz z comiesięczną karmą dla pieska.
Rasowy Pit-bull Red Nose -oddam w dobre ręce wraz z comiesięczną karmą dla pieska.
Witam. Z powodu wyjazdu mojego brata do USA jestem zmuszona oddać-za darmo w DOBRE I ROZSĄDNE RĘCE Pit-bull'a. Najlepiej dla kogoś kto posiada ogrodzony teren w pobliżu domu, gdzie Pies mógłby sie wybiegać. Tylko osobom dorosłym, odpowiedzialnym. Pies nie jest agresywny. Ma około roku-młody do ułożenia. Podaje łapkę, robi ,,siad". Jest grzeczny, ale to temperamentna rasa, która wymaga twardej ręki i długich spacerów. Waży 32kg. Posiada wszystkie szczepienia. Oddam Osobie z woj. Pomorskiego. Mogę dowieźć pieska. Ma na imię Hugo. Prosiłabym o umożliwienie zobaczenia się z pieskiem raz w miesiącu, a w zamian za to co miesiąc zostanie przeze mnie zakupiona i dowieziona karma ROYAL CANIN-ilość wystarczająca na miesiąc żywienia czworonoga. Osoby zainteresowane proszę o przemyślenie decyzji i zapraszam na ewentualny spacer próbny z Hugiem;) Zdjęcia są niestety z okresu kiedy był mały, a poważnym interesantom prześlę MMS-em aktualną fotkę. Pozdrawiam. Małgorzata
Witam. Z powodu wyjazdu mojego brata do USA jestem zmuszona oddać-za darmo w DOBRE I ROZSĄDNE RĘCE Pit-bull'a. Najlepiej dla kogoś kto posiada ogrodzony teren w pobliżu domu, gdzie Pies mógłby sie wybiegać. Tylko osobom dorosłym, odpowiedzialnym. Pies nie jest agresywny. Ma około roku-młody do ułożenia. Podaje łapkę, robi ,,siad". Jest grzeczny, ale to temperamentna rasa, która wymaga twardej ręki i długich spacerów. Waży 32kg. Posiada wszystkie szczepienia. Oddam Osobie z woj. Pomorskiego. Mogę dowieźć pieska. Ma na imię Hugo. Prosiłabym o umożliwienie zobaczenia się z pieskiem raz w miesiącu, a w zamian za to co miesiąc zostanie przeze mnie zakupiona i dowieziona karma ROYAL CANIN-ilość wystarczająca na miesiąc żywienia czworonoga. Osoby zainteresowane proszę o przemyślenie decyzji i zapraszam na ewentualny spacer próbny z Hugiem;) Zdjęcia są niestety z okresu kiedy był mały, a poważnym interesantom prześlę MMS-em aktualną fotkę. Pozdrawiam. Małgorzata
wie Pani co powiem tak , zblizaja sie wakacje ludzie oddaja zwierzeta badz je pozucaja nie jestem za takimi ludzmi, ale pierwszy raz wiedze ogloszenie od osoby ktora naprawde przejmuje sie w jakie rece trafi, nikt z dodajacych tutaj ogłoszen nie zaproponował comiesiecznego wyzywienia i odwiedzin. wiekszosci zalezy aby sie POZBYC .. smutne . a dla Pani wielkie ukłony za tak powazne podejscie do losu tego psiaka . oby znalazł naprawde kochajacych ludzi, gdybym nie miala malutkiego dziecka z chęcią bym go przyjeła ;)
MAM I 16 LETNIĄ STAFORDA i Pitbula rednose roczną
trochę pomyłka z tym opisem RED NOSE chyba że nie te fotki do opisu bo jak sama nazwa wskazuje cały rudy włącznie z nosem ,oczami i paznokciami!!!! proszę nie pisać bzdur. pozdrawiam. a tu stronka i fotka z red nose na łańcuchu prawdziwego red nosa !!!! http://www.fotka.pl/grupa/856042/PosiadaczeFani_Pitbull_Red_Nose/Opis
PIT BULL TO PIT BULL A STAFORD TO STAFORD CZY NIECH TAM BĘDZIE AMSTAFF
SĄ JESZCZE STAWBULLE CZYLI TE NAJMNIEJSZE Z TERJEROWATYCH MIESZANEK!! MOŻNA JESZCZE WSPOMNIEĆ O BULTERJERACH , ALE PIT BUL RED NOSE TO CAŁE RUDE ZWIERZE A NIE BIAŁE Z RUDYM NOSEM HEHEHE. PROSZE POCZYTAĆ O TYM TROCHE!!!! TAK SWOJĄ DROGĄ FAJNY PSIAK Z NIEGO!!!!