Widok

Rasowy Pit-bull Red Nose -oddam w dobre ręce wraz z comiesięczną karmą dla pieska.

Rasowy Pit-bull Red Nose -oddam w dobre ręce wraz z comiesięczną karmą dla pieska.
Witam. Z powodu wyjazdu mojego brata do USA jestem zmuszona oddać-za darmo w DOBRE I ROZSĄDNE RĘCE Pit-bull'a. Najlepiej dla kogoś kto posiada ogrodzony teren w pobliżu domu, gdzie Pies mógłby sie wybiegać. Tylko osobom dorosłym, odpowiedzialnym. Pies nie jest agresywny. Ma około roku-młody do ułożenia. Podaje łapkę, robi ,,siad". Jest grzeczny, ale to temperamentna rasa, która wymaga twardej ręki i długich spacerów. Waży 32kg. Posiada wszystkie szczepienia. Oddam Osobie z woj. Pomorskiego. Mogę dowieźć pieska. Ma na imię Hugo. Prosiłabym o umożliwienie zobaczenia się z pieskiem raz w miesiącu, a w zamian za to co miesiąc zostanie przeze mnie zakupiona i dowieziona karma ROYAL CANIN-ilość wystarczająca na miesiąc żywienia czworonoga. Osoby zainteresowane proszę o przemyślenie decyzji i zapraszam na ewentualny spacer próbny z Hugiem;) Zdjęcia są niestety z okresu kiedy był mały, a poważnym interesantom prześlę MMS-em aktualną fotkę. Pozdrawiam. Małgorzata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wie Pani co powiem tak , zblizaja sie wakacje ludzie oddaja zwierzeta badz je pozucaja nie jestem za takimi ludzmi, ale pierwszy raz wiedze ogloszenie od osoby ktora naprawde przejmuje sie w jakie rece trafi, nikt z dodajacych tutaj ogłoszen nie zaproponował comiesiecznego wyzywienia i odwiedzin. wiekszosci zalezy aby sie POZBYC .. smutne . a dla Pani wielkie ukłony za tak powazne podejscie do losu tego psiaka . oby znalazł naprawde kochajacych ludzi, gdybym nie miala malutkiego dziecka z chęcią bym go przyjeła ;)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

puknij sie w głowe

ona z tego psa idjote robi bo z jakiej racji pies ma miec robiony mentlik w głowie taki pies powinien miec jednego własciciela a nie 10ciu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

a ty wróć do szkoły i naucz się poprawnej polszczyzny , a nie się wypowiadasz są różne sytuacje ..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

tak są różne sytuacje ale pies może miec tylko jednego właściciela a nie dwóch taka jest prawda wypowiadac sie bende bo sam mam amstaffa i wiem jak ma byc ułożony taki pies a tak to z tego psa nic nie będzie kogo ma się słuchać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

MAM I 16 LETNIĄ STAFORDA i Pitbula rednose roczną

trochę pomyłka z tym opisem RED NOSE chyba że nie te fotki do opisu bo jak sama nazwa wskazuje cały rudy włącznie z nosem ,oczami i paznokciami!!!! proszę nie pisać bzdur. pozdrawiam. a tu stronka i fotka z red nose na łańcuchu prawdziwego red nosa !!!! http://www.fotka.pl/grupa/856042/PosiadaczeFani_Pitbull_Red_Nose/Opis
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

dodam że kolor oczu z niebieskich na rude zmieniają się w 3 cim miesiącu!!!!!

co prawda ładny psiak!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

a co się czepiacie zamiast pomóc też mi się znaleźli miłośnicy zwierząt.Pomagać trzeba a nie krytykować zgagi wredne.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

RACJA JEŚLI CHCE ODDAĆ NIECH ODDA A NIE ROBI PROBLEM

JEŚLI JA BYM CHCIAŁA ODDAĆ PSA SPISAŁA BYM UMOWE NA PSA I CO JAKIŚ CZAS BYM GO ODWIEDZAŁA TAK ABY MNIE NIE WIDZIAŁ A PO DRUGIE RED NOS TO RUDY NIE BIAŁY A NADODATEK MIAŁAM PODOBNEGO AMSTAFFA
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

RED NOSE to cały Rudy a nie Biały

;) !!!! kochana popraw to bo trochę głupio wygląda !!!!! pozdro
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

PIT BULL TO PIT BULL A STAFORD TO STAFORD CZY NIECH TAM BĘDZIE AMSTAFF

SĄ JESZCZE STAWBULLE CZYLI TE NAJMNIEJSZE Z TERJEROWATYCH MIESZANEK!! MOŻNA JESZCZE WSPOMNIEĆ O BULTERJERACH , ALE PIT BUL RED NOSE TO CAŁE RUDE ZWIERZE A NIE BIAŁE Z RUDYM NOSEM HEHEHE. PROSZE POCZYTAĆ O TYM TROCHE!!!! TAK SWOJĄ DROGĄ FAJNY PSIAK Z NIEGO!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

czytaj

http://www.ness.fora.pl/dzial-ogolny,1/czym-sie-roznia-amstaff-pit-bull-red-nose,5.html

Słodki psiak , ja mam już pieska rasy amstaff ale jak był malutki to był podobny :D. Mam nadzieje że znajdzie dobrego właściciela a nie jakiegoś kata itp .A jeśli mogę spytać ile piesek ma już latek?
Jestem zainteresowana mam koło domu duży ogród mam doświadczenie co do tej rasy mam 8 letniego bardzo łagodnego nasadka z azylu bardzo by się ucieszył z towarzystwa proszę o kontakt zadzwonie
Witam czy jest możliwość zamówienia u pani tego pieska
Witam czy wciaz Pan szuka pieska tej rasy ?
Wciąż Pan szuka?
do góry