Widok

Raz Dwa Trzy

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Wstęp: 18:00 Koncert: 18:30 W imieniu firm 4ever MUSIC i Szóstego Impresariatu zapraszamy Państwa do współpracy przy nowym projekcie zespołu RAZ,DWA,TRZY Będzie to niezwykłe wydarzenie - po paru latach zespół powraca z autorską płytą! Poprzednia autorska płyta zatytułowana "Trudno nie wierzyć w nic" - nominowana była do Fryderyków 2003 aż w siedmiu kategoriach - otrzymała 5 statuetek w ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cena

zespół godny, ale cena troche z kosmosu :(
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokładnie zgadzam sie z tym

OBserwuje przemiany na polskiej scenie muzycznej.
Kiedys bylo takie przelozenie. Cena nowej plyty w sklepie = cena biletu w przedsprzedazy. Nowa plyte kupilem za 32 PLN a na koncert na dwa razy tyle raczej nie pojde. Bo w sumie kosztowaloby mnie to bycie legalnym w calosci 100 PLN + 20 do 50 za dojazd +bufet na koncercie. Bez przesady to nie koncert na 100-120 osób. A moźe sie mylę?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

no cóż...

A ja kiedyś zapłaciłam za bilet na koncert Anny Marii Jopek 80 złotych, ale wtedy byłam zakochana... w Annie Marii ;-)
Ceny dają po kieszeni, ale czasem warto. Często za taką cenę, to już problem...

cena rosnie z wiekiem

no nie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

oj, cena, cena...

poszłoby się, ale ta cena...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

muzyka popularna jest dzisiaj elitarna

taniej dzisiaj isc na koncert do filharmonii. Czy to nie znak czasów?
To samo tyczy sie koncertu Myslovitz i innych.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

no niestety

to w duzej mierze z powodu artystów, ceny techniki, nie wiem jak w tym przypadku ale nie jest łatwo żeby koncert sie zwrocił, wiec taka cena. potrzeba 400 osób. Jest wiele ciekawych koncertów ale trzeba wybierac niestety. fajnie gdyby ceny były po 20. tyle mazna odożyć i byc na wszystkich waznych koncertach w gdansku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam całkiem inny trop

im wiecej portali internetowych jak ten trzeba oplacic tym cena wzrasta nawet do 12 PLN wiecej od ceny nominalnej. Tak wiec idac na ten koncert placimy ludziom z trojmiasto.pl i innych portali gdzie laskawie pojawi sie info o koncercie tyle samo co biora z biletu artysci. Marketing juz nie wie ile brać istad takie ceny.

Moze ktos kiedys zajmie sie rozlozeniem kto w cenie biletu ile bierze dla siebie. Zobaczymy transparentnie komu placimy i i ile. Bo nie wierze ze to artysci zgarniają wiekszosc srodków z biletów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj, oj...:)

Jeżeli narzekacie na to, że 60 PLN to zdecydowanie za dużo - to co powiecie na kwotę 95/110 PLN za możliwość posłuchania Agi Zaryan na żywo?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

akurat ta pania sluchalem calkiem za free

i w to w bardzo pieknych okolicznosciach przyrody. Panie Wojtku pan sie nie boi. Agnieszka Skrzypek chce wrosnac na dive. a raz dwa trzy to przeciez nie granie dla elity.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

"nie dla elity" ? a dla kogo ?

się pytam tylko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

dla prostych ludzi

w koncu spiewaja w sposob prosty d ozrumienia dla zywklego czlowieka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ceny biletów rosną bo artyści teraz żyją głównie z koncertów a nie z płyt.

Nie kupujecie płyt tylko ściągacie piraty z netu i to się przekłada na ceny koncertów.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

I tu się z Tobą zgodzę. W podobnym kontekście pisałem odnośnie koncertu Myslovitz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale bzdrura

jakbys tak kiedys zobaczyl jaka sprzedaz ma raz dwa trzy to bys wiecej nie bredzil.

No jaką ma ? Wcale nie za wielką. A Ty zobacz jaka była sprzedaż płyt 10 lat temu a jaka jest teraz to Ci wiele wyjaśni.

co moze wyjasnic?

jak ktos chce koniecznie mowic ze cena wysoka bo nie kupuje sie plyt to moze zrobic kupon znizkowy na koncert i dac go do plyty. proste?

Na koncercie płyty też sprzedają w cenie sklepowej. A bez pośredników można sporo obniżyć. Po prostu, komercja na całego.

za kare?

to dziekuje za odpowiedzialnosc zbiorowa stosowana przez ludzi chcacych uchodzic za artystów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co z koncertem w Gdyni- 23.03.2010 odbedzie się?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakiś czas temu bilety na koncert Raz dwa trzy była po 25 i 15 zl. Koncert był w Rumi. A cena zależy od klasy lokalu...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

W filharmonii były po 30. Więc jak z tą klasą?

no własnie gdyby nie ta wysoka cena, też bym poszła na koncert chłopaków
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja....

swego czasu chodziłem na ich koncerty w
Karpaczu, Borowicach... kiedy jeszcze grywali za darmo, mimo iż byli już bardzo popularni, ech....., to były piękne lata.......
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

oczy tej małej

jak dwa błękity
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

poszukajcie na stronach

agencji koncertowych i cen artystów - odejmijcie 30% i bedzie , potem policzcie ludzi i bilety i wyjdzie wam ciekawy wynik, niektórych to mocno zdziwi jak sprawa wygląda. Wiec organizator nie zawsze taki zły jak się mówi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

bilety na koncert w Gdyni

wczoraj kupowaliśmy bilety w Tawernie na Skwerze Kościuszki i jeszcze były

Zamiast straty 6 dych od łba pozostają drastycznie tańsze alternatywy (nr 5 conajmniej) )

Emitowana na adamobosaka muzyka szczypie nie tylko duszę.
Środki zaradcze na zakłócenie równowagi portmonetkowej skorelowanej z nostalgią są są przeróżne - np. :
Ściąg płyty - to ok. jednej kWh - czyli ok. 2 PLN.
Płyta na rynku - to ok. 25 PLN.
Zgranko i zbieranko z RMF FM - to 2 PLN i pół roku.
Odsłuch trójmiejskiej mszy starocerkiewnej - gratis.
Koncert Capella Gedanensis dla niegdańszczan - gratis.
ETC... (nie mylić z ECS)
GRĄDŹL

Z RMF FM to wystarczy 2 tygodnie i nagrasz cała tę ich "najlepszą muzykę" - w kółko macieju to samo puszczają

wybieram się (67)

67 osob zadeklarowanych czyli koncert na 100 osob bedzie nie ma co.

ceny w Polsce

w Polsce jakich cen nie zrobimy to i tak zawsze będą za wysokie. Czy to grać będzie mało znany zespół za 5 zł (za drogo bo powinno być za darmo) czy za 15 (bardziej znany) czy za 90 zł gwiazda. Niestety Polacy zawsze narzekają na to. Przez to zespoły mało kasy dostają a jak już dorobią się sławy to chcą zarobić, co zrozumiałe.
image[/url]
image

a mnie stac na kupno ich plyty

ale na koncert juz nie. czy wiec istnieja dwa swiaty? jeden tych co chodza na koncerty ale plyte sciagneli i drugi tych co kupuja plyty?

cena jest

zycie ludzi ginacych na wojnie a artysta powinien mowic o tym glosno i odwaznie

plyta kupiona

obsluchana. troche za dlugi ten utwor instrumentalny na koniec. dawne krtoki byly fajnym zamknieciem plyty. Ale i tak jestescie za drodzy na koncercie wiec niech chodza na nie snoby
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

50 zł to majątek? Nie chodzisz przecież codziennie, raz na jakiś czas można wydać. Byle kino jest po 20. Rzecz priorytetów.

bezcenne!!!

Cene? Kto docenia i rozumie teksty "Raz dwa trzy" ten nie patrzy na cenę! Właśnie wróciłam z koncertu na "Pokładzie" w Gdyni.... jak zwykle chłopaki niesamowici !!! niesamowite brzmienie!!! SUPER jak na każdym ich koncercie! Brawo :-)
do góry