Widok

Raz się żyje.

Takich wątków jak ten są tutaj dziesiątki, jak nie setki. Pewnie skuteczność jest bliska zeru, ale może warto spróbować.
Szukam osoby - mężczyzny, potencjalnego przyjaciela, partnera, kogoś, z kim można konie kraść, iść do kina, teatru, na rolki czy na spacer. Kogoś, z kim fajnie się milczy, a jeszcze lepiej śmieje. Kogoś, z kim można ponudzić się w domu, ale też szaleć do białego rana. Kogoś, kto po prostu będzie.
Ja - jeszcze 26-latka, bez męża, dzieci, psa i kota, wysoka, brunetka. Co do cech charakteru nie będę się rozpisywać, bo nie mi oceniać, czy jestem fajna, towarzyska, czy z poczuciem humoru. Według mnie tak, ale ja mogę się mylić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skutecznosc nie jest bliska zeru. Wszystko zalezy od ludzi i od Ciebie rowniez. Ja dzieki forum poznalem trzy osoby, moze to nie duzo, ale z dwojka z nich utrzymuje kontakt i sie czesto spotykamy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Yhym.
I uważaj jak ktoś odpowie "raz kozie śmierć" bo na pewno będzie muzulmaninem i nekrofilem jednocześnie :p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A Karo-a miejsce na 3 osobę by się może znalazło? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodziło mi o to że często poznajemy ludzi i szybko tracimy z nimi kontakt... Może i by się znalazło ;)
A jakiś kontakt do Ciebie? :)
Gadu: 8851400
Jak się z kimś znajdzie wspólny język, to chce się ten kontakt utrzymać, ale do znalezienia takiej osoby długa droga.
Poznajac ludzi przez internet nie masz mozliwosci sprawdzenia tego, czy to co pisza jest prawda.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem, ale rozmowy mogą się nie kleić, nawet jak ktoś ściemnia.
Haha to fakt... Ale ciezko jest znalesc wspolny jezyk z kims obcym, co nic go z nami nie laczy, bynajmniej na poczatku.
Jak to mowia poczatki sa zawsze trudne.. Nawet jak Ty do kogos napiszesz a ta osoba Ci nie odpisuje:) wtedy to jest bol:)
żeby tylko taki ból mieć w życiu ;)
Nie wiem czym sie przejmujesz. Jesli ktos Cie olewa to i Ty go olej...
A w jakim wieku miałby on być? Ja mam 22 lata.

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

do góry