Widok

Re: Jaką orkiestrę polecacie??

DAMIO Z GÓRY POMORSKIEJ
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
GÓRNICZO HUTNICZA ORKIESTRA DĘTAAAA....
jak ja nie cierpię tego słowa orkiestra w kontekście wesela.

Zespół Gramofon: http://www.obarzanek.pl/start.html
imageimage
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zespół Rytm, Best, Łukasze, Odeon

Dużo jest taki wątków po co zakładać nowe jak można poszukać w archiwum i poczytać o zespołach opinie te dobre i te złe trochę trzeba się wysilić
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
po co zakładać to jedno, ale żeby od razu samemu sobie odpowiadać? żenuła
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na tym polega absurd tego forum.
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15
Największym absurdem tego forum, jesteś niestety Pan, Panie Dorniak(z Żukowa-niestety!!!).Czy już poddał się Pan leczeniu?
Bo wszystkie Pana komentarze(czytaj-kryptoreklama) są niestety żałosne i to tak bardzo, że wręcz wiem, iż cierpi Pan na (pewną) chorobę psychiczną.
Nie chcę tu niczego sugerować (bo musiałabym to potem udowadniać),ale naprawdę radzę Panu wizytę u psychiatry.
Gdyby istniały jeszcze weryfikacje dla muzyków,to wiem, że nie zdałby Pan nawet na kategotrię amatorską-B -pozwalającą na granie na weselach (wnioskuję na podstawi Pana tzw. koncertów i stronie internetowej)
Wydaje się Panu, że wyprzedza epokę(Pana słowa) i to właśnie symptomy Pana choroby, bardzo wyraźne!
A siostrzyczce mam nadzieję, że głos,w końcu padł, bo ile można piszczeć na ściśniętym gardełku.
Do usłyszenia na "koncertach" w PCIMIU DOLNYM - ARTYSTKA
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
hahahaha....ale ubaw,Panie Tomaszu zaś jakaś chora psełdo artystka zazdrości Panu takiej sławy,to co napisała o Panu to miała na myśli siebie!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MASSUANA-najlepszy zespół jaki znam,pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Siostra ma się dobrze i nadal pięknie śpiewa.Proponuję posłuchać na żywo.Czyżby krytyka laureatki 2 miejsca na festiwalu w Kołobrzegu ?Nauczyciele śpiewu oraz np.Irena Jarocka mają inne zdanie od ARTYSTKI...
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17
witam !
polecam zespół BLUE HEAVEN
Polecam zespól Revers (http://revers-zespol.prv.pl/). Naprawdę profesjonaliści, imprezę prowadzą pierwszorzędnie, sprzęt świetny i do tego mają swoje oświetlenie. Bawiłam się na dwóch weselach, które prowadzili i też zamówiłam na moje. Tylko ostrzegam - trzeba rezerwować dużo wcześniej :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
http://www.4fun-group.pl/
Dysponujemy demo. Zapraszam na spotkanie. Termin do ustalenia
Pozdrawiam
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam z czystym sumieniem zespół revers są naprawde dobrzy w tym co robią świetny wokal oraz swietny repertuar jeszcze raz polecam http://www.revers-zespol.prv.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Po prostu...

http://www.krakowski-music.pl

100% muzyki 100% na żywo 100% bez udawania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Serdecznie dziękuję za wszystkie głosy na mój teledysk w TV Kaszuby i PIERWSZE MIEJSCE !
Proszę o kolejne sms-y do środy 7 lipca do godz.12. Notowanie od 02 do 07 lipca
1.Massuana "Dzięki Ci Bałtyku" sms o treści tvk.1 na numer 71826

Zapraszamy na wakacyjne koncerty w Dębkach,Władysławowie,Łebie,Jantarze,Krynicy Morskiej i innych .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Smski wysłane,życzymy pierwszego miejsca!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
CZARODZIEJE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam Tequila
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Damio to kompletna beznadzieja pod każdym względem, muzyka taka że aż słoma z butów idzie, w miarę przyzwoity wokal ale reszta to porażka, klawiszowiec lepiej żeby tylko midy puszczał i nic nie dogrywał, drugi koleś buczy na saksEfonie, bo saksofon służy do grania, improwizowania i robienia nastroju, trzeci popiarduje na jakiejś czerwonej trąbie strażackiej , chyba nigdy nie słuchał jak się gra na trabce, dają czadu tak aż uszy więdną, naprawdę lepiej zatrudnić DJeja niż spaprać sobie wesele taką wiochą.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8
Kolega prawdopodobnie zazdrości zespołowi damio robiąc im antyreklamę no niestety się mylisz sprawiają,że całą zabawę chce się tańczyć i są świetnie zgrani oni nie muszą robić se reklamy bo mają terminy zajęte na 3 lata
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
A ma ktos kontakt do orkiestry damio ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Kupię

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry