Widok
Recepcja !!
Korzystam z oferty klubu od poczatku jego istnienia i z przykrością muszę stwierdzić że jakość usług zdecydowanie spada.Najgorzej jest w recepcji.Trudno zapisać się na zajęcia telefonicznie, podczas gdy znajomi bywa że zapisywani są ustnie ,czasem bez pardonu przy klientach.PANIA STARSZA ! TO TOTALNA POMYŁKA !!! ,z surowym ,belferskim wyrazem twarzy ,podejrzliwie patrzy na każdy karnet,ze wszystkiego robi poważną sprawę ,wprowadza atmosferę jak z przychodni zdrowia a nie relaksu i pożytecznego aktywnego odpoczynku.Można się domyślać jak się tam znalazła.Trochę luzu kobieto!
W celach chociażby marketingowych proponuję tę panią wymienić lub odpowiednio przeszkolić jak z radosnym uśmiechem i energią witać klientów ,zwłasza że nowi raczej sie na wejściu zniechęcają ,bo przecież nie do np.przychodni czy dziekanatu przychodzą!!
W celach chociażby marketingowych proponuję tę panią wymienić lub odpowiednio przeszkolić jak z radosnym uśmiechem i energią witać klientów ,zwłasza że nowi raczej sie na wejściu zniechęcają ,bo przecież nie do np.przychodni czy dziekanatu przychodzą!!
Moja ocena
Akademia Fitness i Centrum Odnowy Biologicznej FIT ZONE
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 2
oferta: 5
wyposażenie: 4
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
3.8
* maksymalna ocena 6
może masz minimalnie racje ale ja zauważyłam że w tym klubie jest stare przysłowie klient nasz pan i te przysłowie jest istnieje i to mi się tam podoba już 2lata tam chodzę i nie narzekam pani która tam sprząta swoją rozmową motywuje do dalszych ćwiczeń zawsze powie nono super jak widać a nas to motywuje no bo u mnie faktycznie widać zgubiłam tam 16kg przez 8miesięcy a z recepcją nie przesadzaj bierzesz kluczyk i zmykasz każdy ma zły dzień nawet ty czy ja polecam ten klub