Widok

Recital piosenek E.Piaf i J. Brela

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Miłośników piosenek Edith Piaf i Jacques'a Brela serdecznie zapraszamy. Wykona je dla Państwa Marika Chudzińska. Akompaniament- Zbigniew Kosmalski ............................................................................... w cenie zaproszenia 8 zł konsumpcji Prosimy o wcześniejsze przybycie
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

fantastycznie...

kolejny raz poczułam poruszenie, takie miłe uczucie...
wykonawcy doskonale wiedzą co i jak chcą przekazać, nie sposób tego tak właśnie nie odbierać
wspaniała, wspaniała interpretacja
brawo

doskonały francuski

Młodziudka artystka z doskonałym językiem francuskim. Z przyjemnościa się słucha. Niejedna gwiazda wykorzystująca ten język w swoim repertuarze mogłaby pozazdrościć. Akompaniator - rewelacja! To wieczór pełen wrażeń - dla organizatorów duży plus.

dużo wrażeń

potwierdzam
byłem, widziałem, jestem pod wrażeniem

miło, że pojawiają się echa

...i to tak sympatyczne
- nie byłam tym razem, ale znam ten program i relacje z tego wieczoru już słyszałam. Były miłe. Z nieukrywaną ciekawością śledzę również pojawiające się tu opinie.
Gratulacje Mała i obyś zawsze miała tak wdzięczną Publiczność.

sympatyczne echa,to efekt tego..

. . . że występy Mariki to zawsze połączenie talentu, ciężkiej pracy, miłości do tego, co się robi i ogromnego w niej zaangażowania, a wszystko to wspierane ciepłem i sercem jej najbliższych... dlatego gratulacje dla Mariki i Wszystkich, którzy zawsze blisko niej...

brawo Marika!

... a ja już marzę o następnym koncercie...

znam ten głos, intepretacje Mariki poruszają serca tych co kochają muzykę

Nie byłem jeszcze na Twoim koncercie, chciałbym bardzo Twój głos usłyszeć na żywo, słuchałem już wiele razy Twoich interpratacji, Twój głos ma w sobie niezwykłą dynamikę, piękną barwę, a do tego dużo ciepła. Publiczność na koncercie jest ważna, ale najważniejszy jest występujący artysta, to od niego zależy sukces koncertu, na ile będzie szczery, swobodny, na ile bedzie miał w sobie siły, na tyle będzie atrakcyjny dla widowni. Tobie tego Marika nie brakuje, życzę by tej szczerości, swobody i siły było w Tobie z każdym koncertem jeszcze więcej. Wszystko przed Tobą.

brawa!

talent, upór w dążeniu do celu, wytrwała praca i efekty wspaniałe , brawo Marika , tak trzymać ! gratulacje !

brawo, Mariko!

Uważnie obserwuję i podziwiam rozwój Twojego TALENTU ! Jestem pod ogromnym wrażeniem. Mocny głos o niezwykłej barwie, fantastyczna interpretacja, świetny francuski... Znakomicie, gratuluję !

Znam program.

Śpiew i akompaniament - super, gratuluję serdecznie i pozdrawiam.
do góry