Widok
Red Bull X-Fighters Live
2 lipca : ul. Długa w Gdańsku o 16:003 lipca : Molo w Sopocie o 21:00Nadchodzące wielkimi krokami lato będzie dla fanów freestyle motocross bardzo emocjonujące. 27 lipca odbędzie się w Madrycie finał Red Bull X-Fighters 2007, a już 2 lipca nad polskim morzem startuje Red Bull FMX Seaside Tour. Podczas trwających osiem dni pokazów w dziewięciu nadmorskich miejscowościach będzie można zobaczyć ...
więcej
więcej
pochowane to wszystko
Czemu do jasnej %@# zawsze o takich newsach człowiek się dowiaduje przypadkiem robiąc SEARCH, lub od znajomych. Czy fizycznie na stronie nie ma miejsca na taką rubrykę jak IMPREZY/WYDARZENIA aby najnowsze skatalogowane eventy mogły się tam znajdować? jak narazie w wielu przypadkach przez takie realia, trojmiasto.pl jest ostatnim miejscem gdzie można wygodnie znaleźć aktualności dot. wydarzeń :(
Opinia
Super impreza z udzialem swiatowej klasy zawodnikow. Backflipy Matta Rebedeau`a czy whipy Roonie Rennera to klasa swiatowa. Moze i nie trwalo to zbyt dlugo ale pokaz byl naprawde rewelacyjny i chlopaki pokazali naprawde klase. Pozatym po zawodach moznabylo sobie pstryknac fote z chlopakami ( mam 2 z Rennerem) czy zdobyc autografy ( moja koszulka popisana jest przez Matta i Ronniego). Oby wiecej takich imprez w Polsce. FMX Rulez !!!!
Marudzący, że krótko- no cóż, to są światowej klasy sportowcy, zapłacili im za 30 min skoków to skaczą 30 minut i ani minuty dłużej. Są najlepsi więc mogą dyktować warunki- szczególnie, że takie objazdowe show w Polsce- której niemal nie znają -jest naprawdę 'dorywczą pracą'..
Warto to zobaczyć, nawet jedynie dla tych 30 minut totalnego szaleństwa :)
Warto to zobaczyć, nawet jedynie dla tych 30 minut totalnego szaleństwa :)
A na wysokich lotach- w porównaniu do X Fighters nic nie było ;P
Dlatego mogli sobie skakać te 1,5 h w -10C ;)
Dla tych zawodników to średni prestiż i za dużo mają do stracenia żeby dawać z siebie wszystko na nic nie znaczących dla nich pokazach :) Oni stawiają jednak na wyższej klasy imprezy - nie ujmując nic red bullowi i temu genialnemu show ;)
Dlatego mogli sobie skakać te 1,5 h w -10C ;)
Dla tych zawodników to średni prestiż i za dużo mają do stracenia żeby dawać z siebie wszystko na nic nie znaczących dla nich pokazach :) Oni stawiają jednak na wyższej klasy imprezy - nie ujmując nic red bullowi i temu genialnemu show ;)
W Sopocie było bosko. Gadałam z Rennerem bo mnie pamiętał z poprzedniego dnia w Gdańsku. Rozmawiałam z nim na temat imion jego synków, spytał się nawet czy chce ich zobaczyć i wyjął z portfela zdjęcie i mi pokazał Ridera i Racera! Potem po pokazie jak poszłam po autograf to zagadał jak mi się podobało mimo że tłum był ogromny i wszyscy chcieli autografy. Kochany Ronnie. Mam nadzieje że chłopacy wrócą tu za rok. Mata i Jimbo też roznosiła energia i nawet zabrali mi aparat i przeglądali zdjęcia komentując je! Szaleni chłopcy. Pokaz był świetny. Przedłużany i przedłużany. Gdańsk się nie umywa do tego. Szkoda tylko że Mat już wrócił a Ronnie wraca dziś do domu. Może za rok...