Rehasport Clinic

Prywatne kliniki Rehabilitacja

Gdańsk, pl. Dwóch Miast 1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anna - ocena Nie jestem zadowolona z pracy rehasport ergo Gdansk.Bardzo wysokie...
~Anna
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 9 kwietnia 2024

Waldek - ocena Top specjaliści
~Waldek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 września 2023

Ania - opinia wątek zamknięty Ręka złamana i to wszystko, cena ponad 400 zł wiec oczekiwałabym lepszej...
~Ania
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 22 lutego 2022

Kot - opinia wątek zamknięty Polecam Pana fizjoterapeutę Krzysztofa Leppera.
~Kot
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 11 stycznia 2022

jola - opinia wątek zamknięty Radiolog Sawicka...omijac szerokim łukiem...wpisala w karcie nie ten zabieg...
~jola
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 28 kwietnia 2021

Tragiczna obsługa!!!!!!! wątek zamknięty Masakra! Jestem załamana obsługą i kontaktem tutaj. W ogóle nie idzie się...
~Ewelina
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 czerwca 2017

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Po kontuzji, trafiłem do Reha Sport i byłem oczarowany profesjonalizmem...
~Igor
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 września 2018

Negatywna opinia o Pani radiolog z Rehasport wątek zamknięty Niestety, ale o Pani doktor Sawickiej wykonującej USG w Rehasport nie można...
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 grudnia 2017

Polecam! wątek zamknięty W 2015 roku Dr Andrzej Warzocha przeprowadził u mnie operacje śródstopia....
~Anna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 grudnia 2017

Klinika Rehasport w Gdańsku - POLECAM wątek zamknięty Przede wszystkim bardzo serdecznie dziękuję panu dr Maciejowi Pawlakowi za...
~Jarek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 listopada 2017

Ocena wątek zamknięty Bardzo miła, szybka i profesjonalna opieka. Jestem bardzo zadowolony z usługi...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 października 2017

dr Niemunis-Sawicka - POMYŁKA wątek zamknięty miałem uraz kolana poszedłem na usg do innego lekarza , który zrobił opis...
~młody pacjent
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2014

ortopeda Pawlak - nie polecam wątek zamknięty W moim odczuciu w przypadku ortopedy Pawlaka niesienie pomocy Pacjentowi, to...
~Adam
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 lipca 2017

Tragiczny kontakt wątek zamknięty Witam kontakt z przychodnią to jakaś kpina. Za pieniądze które płaci się...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 czerwca 2017

Czas oczekiwania wątek zamknięty Mimo ze termin wizyty miałam umówiony z tygodniowym wyprzedzeniem na wejście...
~Iwona
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 czerwca 2017

zero kontaktu wątek zamknięty Ostatnio baaardzo sie pogorszyło ! W ogóle nie można się do nich dodzwonić-...
~Pauli
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 maja 2017

Podziękowanie za udaną operację i opiekę wątek zamknięty Najlepszy lekarz - dr Maciej Pawlak Chciałabym polecić dr Pawlaka oraz całą...
~Ewelina
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 stycznia 2016

Klinika super. wątek zamknięty Lekarze i rehabilitacja bardzo wysoki poziom natomiast panie z recepcji...
~1960
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 marca 2017

Ortopedia dr Rybak wątek zamknięty Rekonstrukcja ACL przeprowadzona przez dr Rybaka na najwyższym poziomie....
~Paulina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 czerwca 2016

rehabilitacja wątek zamknięty Zdecydowanie polecamy rehabilitację w tej placówce. Kadra rehabilitantów z...
~Liliana
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 stycznia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry