Widok

Rejestracja telefoniczna

Około 10 minut temu wykonałam telefon do rejestracji telefonicznej do przychodni na ulicy kołobrzeskiej. Moje zapytanie dotyczyło wolnego terminu na dzień jutrzejszy do lekarza internisty. Pani zaczeła na mnie krzyczeć że jestem niepoważna! Przecież lada chwila kończą pracę! Pani jednak zapomniała że wyraźnie powiedziałam że chcę się umówić na wizytę w dniu JUTRZEJSZYM. Kolejne pytanie dotyczyło zmiany przychodni z jagiellońskiej na kołobrzeską. "No to proszę iść tam!" Przecież nie bez powodu człowiek chcę się przepisać.. powiedziałam Pani że się przeprowadziłam, w odpowiedzi usłyszałam że mam przyjsc o 07:00 rano że to nie jest takie proste, że nie wiadomo czy mnie ktoś przyjmie jak ja sobie chcę jeszcze lekarza zmieniać i przychodnie. Wnioski? Jestem chora, potrzebuję pomocy, dzwonię, żeby ją uzyskać, co dostaję w zamian? Potraktowano mnie okropnie, z ogromną opryskliwością. Współczuję starszym ludziom, bo oni z pewnością nie są w stanie poradzić sobie z tym tak jak jeszcze potrafię ja. Proszę coś z tym zrobić.. Nie wspomnę już że za każdym razem jest tak samo- rejestracja telefoniczna bądź osobista jutro od 7:00, a jak dzwoni się "jutro o 07:00" to miejsca JUŻ nie ma. To przykre
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: -

jakość usług: -

wyposażenie: -

czas oczekiwania: -

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam Wszystkich!!!
Niestety w tej przychodni (Kołobrzeska) traktowani jeste4śmy jako "zło konieczne". Chciałam przenieść badanie EEG na póżniejszy termin. I co sie okazało? Albo Pani przyjdzie w terminie o wyznaczonej godzinie, albo
mozemy zapisać od nowa za kilka miesiecy. Nie pomogła prośba, zeby się z kimś zamienić komu się spieszy, ponieważ "my nie telefonujemy i nie załatwiamy takich spraw".
Poniewaz spotkałam sie z przesuwaniem wizyt, lub zmiany godziny przyjęcia na póżniejszą (np Przychodnia Nowy Port ul. Oliwska, Przychodnia ul. Kilińskiego...) jedyna myśl jaka mi przychodzi do głowy to
"nie tabakiera dla nosa, lecz nos dla tabakiery."
Do zobaczenia w innych Przychodniach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry