Widok

Relacja ARKA Gdynia - Lech Poznań

Opinie do relacji: ARKA Gdynia - Lech Poznań. (piłka nożna)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobra gra ,,,,,

Lecha, Arka słabo w obronie z Sobierajem na czele .

Mecz w miarę ciekawy ,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

polryb- amica 0-5

nawet sędzia nie musi pomagać
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie Kolejorz o Kuchenkorz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

kurky rąbane l liga czeka z Piastem. Za tydzień w d*pę żadnego m!Eczu już nie wygranie z tą grą ani ambicji ani sytuacji kompletne dno nie wróży nic dobrego ja wiem że to Lech ale w takim stylu po prostu żal na to patrzeć a co będzie z Piastem za tydzień albo m.in mecz z Lechią w Gdańsku blamaż aż strach pomyśleć u siebie nie potrafią wygrać a. Na wyjeździe punkty zdobędą a tym bardziej z Lechią jak ten debil ustawia ich defensywie zamiast ofensywnie podaj się do dymisji nitek bo ty nic już nie wskorasz z tą drużyną musi przyjść nowa krew i wstrząsnąć zespołem wypad każdy do końca sezonu mecz przegrają z tą grą u siebie i na wyjeździe i niestety l liga niestety.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

TAG

Na spokojnie kolejne 3 mecze z 5 do wygrania i górna ósemka realna. Wisła Płock do ogrania, Łęczna to już dawno poziom 1 ligi , Piast do ogrania przy dobrym nastawieniu a nie granie z głupimi błędami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

A cy my tynkarze jeszcze mamy szanse na miszcza ?
czy będą jakieś baraże w Puszczy ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sobieraj

Na boisku to ŻART !

Tak jest już od I ligi , po cholerke kaska klubu wydawana na tego dziadka ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

I co rybackie pastuchy?

Smialiscie sie z Lechii w ostatniej kolejce, a teraz co? Tak marnie gracie, czy tak dobrze handlujecie?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Coś kiepski ten wasz autobus
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

jaja

jestem z gdyni ale tak grajacy najemnicy powinni teraz przez rok sprzatac miasto za wstyd jaki mu przyniesdli
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

ahhahahahahaha tak stękacie że Lechia w 9 przegrała 1:0 ale pomijacie fakt że w 9 tylko od 77 minuty :P hahahahah co za hipokryci w gdańsku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

litości bez ości

gdynski żagiel by rozpostrał sie nad....takie sa marzenia antka łukasiewicza-parska śmiechem komentator
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nicinski ty głupku ja się pytam gdzie jest Przemek Stolc a nie jakis Sobieraj kurka dziadek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

kto zostanie mistrzem

po podziale punktów będzie mała różnica między zespołami więc to że lech gra dobrze teraz a Lechia w dołku to nic nie znaczy. co by nie było już żeby nie legia na majstra znów bo ile można ..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry