Widok
Relacja ARKA Gdynia - Okocimski Brzesko
Arka Góra :))
Zielona jest trawa,Arka wybiega
Sędzia mecz zaczyna,stadion zaśpiewa
Hej,Arka wiernych kibiców ma
Pod ich doping dobrze Arka gra
Już nasza Arka do boju mknie Nawet gdy wicher dmie
I nie zastrzyma jej żadna mgła Gdy Arka doping ma
Hej! Zielona jest trawa,Arka szturmuje
Pada pierwsza bramka,górka skanduje
Hej,Arka wiernych kibiców ma Pod ich doping dobrze Arka gra
Już nasza Arka do boju mknie...
Hej! Zielona jest trawa,footbol to jest gra Arka to drużyna,który Gdynia ma
Hej! Zielona jest trawa,kończy sie już gra
Arka znów wygrała i trzy punkty ma
Hej,Arka wiernych kibiców ma Pod ich doping dobrze Arka gra Już nasza Arka do boju mknie...
Sędzia mecz zaczyna,stadion zaśpiewa
Hej,Arka wiernych kibiców ma
Pod ich doping dobrze Arka gra
Już nasza Arka do boju mknie Nawet gdy wicher dmie
I nie zastrzyma jej żadna mgła Gdy Arka doping ma
Hej! Zielona jest trawa,Arka szturmuje
Pada pierwsza bramka,górka skanduje
Hej! Zielona jest trawa,footbol to jest gra Arka to drużyna,który Gdynia ma
Hej! Zielona jest trawa,kończy sie już gra
Arka znów wygrała i trzy punkty ma
Hej,Arka wiernych kibiców ma Pod ich doping dobrze Arka gra Już nasza Arka do boju mknie...
OKOCIMSKI GOL!!!!
Ponad 24 tys. widzów na meczu Lechii Gdańsk z Górnikiem Zabrze to drugi wynik tego sezonu. Do pobicia rekordu ze spotkania Lecha Poznań z Koroną Kielce zabrakło tylko 538 osób. Trzeba jednak pamiętać, że na PGE Arenie nie było biletów za złotówkę, jak na Bułgarskiej - i że na trybunach nie zasiedli przyjezdni.
tak sie zastanawiam...
Poziom 90% wypowiedzi tutaj jest żenująco niski - co Wy sobą reprezentujecie?? (oczywiście każdy pomyśli w tym momencie, że nie o niego chodzi ;) ).
Do kibiców LG - z czego się cieszycie, że tylu kibiców przychodzi na mecze lechii...przecież Gdańsk ma ponad 3x więcej mieszkańców...średnia frekwencja u Was, to(strzelam) ok. 18 tysi na mecz...jak Arka grała w ekstraklasie to średnio było 6-7 tysięcy...a mieszkańc ów 3x mniej...jak ktoś ogarni a matematykę w stopniu podstawowym, to komentarz niepotrzebny.
Po co ta zawiść/ nienawiść itp?? Do szczęścia Wam to potrzebne?? Wiem, że większość to pryszczaci gimnazjaliści(przepraszam za ogólne stwierdzenie), którzy blade pojęcie o życiu mają, alw w necie są anonimowi i piszą co chcą...
PS. życzę i Lechii i Arce jak najlepszych wyników i wspólnej gry na dobrym poziomie w eksraklasie.
Do kibiców LG - z czego się cieszycie, że tylu kibiców przychodzi na mecze lechii...przecież Gdańsk ma ponad 3x więcej mieszkańców...średnia frekwencja u Was, to(strzelam) ok. 18 tysi na mecz...jak Arka grała w ekstraklasie to średnio było 6-7 tysięcy...a mieszkańc ów 3x mniej...jak ktoś ogarni a matematykę w stopniu podstawowym, to komentarz niepotrzebny.
Po co ta zawiść/ nienawiść itp?? Do szczęścia Wam to potrzebne?? Wiem, że większość to pryszczaci gimnazjaliści(przepraszam za ogólne stwierdzenie), którzy blade pojęcie o życiu mają, alw w necie są anonimowi i piszą co chcą...
PS. życzę i Lechii i Arce jak najlepszych wyników i wspólnej gry na dobrym poziomie w eksraklasie.
przepraszam za błąd
Oczywiście - tak jak zostało sprostowane - miało być Gdańsk vs Gdynia - 2 x więcej mieszkańców dla Gdańska.
Ale zarazem sprostowanie frekwencji na PGE - wacha się od 11-15 tysięcy średnio...więc szału nie ma , a napinka w internecie nieziemska. Zarazem artykuł był zatytułowany "lechia zawyża średnią frekwencję w ekstraklasie" - i szczerze - chwała Wam za to !! Cieszę się, jako normalny kibic, że na tak fajny stadion przychodzi dużo ludzi. I Arce życzę tego samego - wiem, że normalnie kibice( a nie kibole i internetowi napinacze) mnie doskonale rozumieją
Ale zarazem sprostowanie frekwencji na PGE - wacha się od 11-15 tysięcy średnio...więc szału nie ma , a napinka w internecie nieziemska. Zarazem artykuł był zatytułowany "lechia zawyża średnią frekwencję w ekstraklasie" - i szczerze - chwała Wam za to !! Cieszę się, jako normalny kibic, że na tak fajny stadion przychodzi dużo ludzi. I Arce życzę tego samego - wiem, że normalnie kibice( a nie kibole i internetowi napinacze) mnie doskonale rozumieją