Widok
Droga an. Dzięki za umieszczenie w swojej relacji mapy z tarsą rowerową. Wreszcie mam mozliwośc zobaczyć, co starciłem. Teraz bardzo żałuję,że nie wystartowałem w tej edycji, mimo, ze solidnie sie przygotowałem się do startu i poważnie planowałem udział w wiosennej edycji.
Trzeba przyznać,że wybór kolejności zaliczania punktów tym razem jest oczywisty i aż dziw bierze,że z przytoczonych relacji wynika, że tylko zwycięzca Andrzej wybrał optymalny wariant. Skoro Andrzej -dwukrotny Harpagan nie zmieścił się w limicie, to musiało być trudno. Czuję, jednak , że wszyscy popełniali błędy, dlatego nie ma Harpaganów rowerowych, bo chyba jednak trasa była do zaliczenia: super pogoda, długi dzień..........
Gratuluję dobrego miejsca i dołożenia wielu facetom ( ???????).
Cichy wielbiciel, Harpagan (rowerowy) poprzednich edycji.
Trzeba przyznać,że wybór kolejności zaliczania punktów tym razem jest oczywisty i aż dziw bierze,że z przytoczonych relacji wynika, że tylko zwycięzca Andrzej wybrał optymalny wariant. Skoro Andrzej -dwukrotny Harpagan nie zmieścił się w limicie, to musiało być trudno. Czuję, jednak , że wszyscy popełniali błędy, dlatego nie ma Harpaganów rowerowych, bo chyba jednak trasa była do zaliczenia: super pogoda, długi dzień..........
Gratuluję dobrego miejsca i dołożenia wielu facetom ( ???????).
Cichy wielbiciel, Harpagan (rowerowy) poprzednich edycji.
jakbys byl to zmienilbys zdanie na ten temat, oczywiscie trasa byla do zaliczenia pod warunkiem ze sie nie popelni zadnych bledow i ma troche szczescia, (ja osobiscie trafilem na dwa zerwane mosty).
Co do wariantu trasy to Andrzej pod koniec napewno zdawal sobie ze juz nie jest w stanie zaliczyc alej trasy i opuszczal PK o najmniejszej wadze punktowej, najlepiejby bylo aby budowniczy trasy wypowiedzial sie na ten temat, jak to on widzia optymalny przejazd
Co do wariantu trasy to Andrzej pod koniec napewno zdawal sobie ze juz nie jest w stanie zaliczyc alej trasy i opuszczal PK o najmniejszej wadze punktowej, najlepiejby bylo aby budowniczy trasy wypowiedzial sie na ten temat, jak to on widzia optymalny przejazd
Hehe coś tam jest namieszane...
A propo wszyscy robią mapki swoich tras no to ja też, jest pod relacją
http://racing.liro.com.pl/racing/Harp27Diablox.htm
A propo wszyscy robią mapki swoich tras no to ja też, jest pod relacją
http://racing.liro.com.pl/racing/Harp27Diablox.htm
Karol Kalsztein napisał(a):
> Hej Hej
> Trasa rowerowa na Harpaganie 27 tzw wzorcowa to:
> START - 1 - 4 - 6 - 11 - 16 - 19 - 15 - 7 - 20 - 9 - 13 - 8 -
> 18 - 5 - 14 - 17 - 12 - 3 - 10 - 2 - META.
> Pozdrawiam
> Karol Kalsztein
przepraszam to chyba jakiś żart z 13 na 8 i potem do 18 ???
> Hej Hej
> Trasa rowerowa na Harpaganie 27 tzw wzorcowa to:
> START - 1 - 4 - 6 - 11 - 16 - 19 - 15 - 7 - 20 - 9 - 13 - 8 -
> 18 - 5 - 14 - 17 - 12 - 3 - 10 - 2 - META.
> Pozdrawiam
> Karol Kalsztein
przepraszam to chyba jakiś żart z 13 na 8 i potem do 18 ???
z www.bikerelblag.hg.pl - pozdrawia Darecki
W związku z pytaniem w pewnym miejscu forum, chciałbym zakomunikować, że istnieje możliwość zamieszczenia na stronie Harpagana (www.harpagan.pl), podobnie jak to miało miejsce przy poprzednich edycjach, relacji uczestników.
Relacje należy przysyłać na mail: admin@harpagan.gda.pl
Będą one zamieszczane w miarę możliwości. Powstanie specjalna podstrona z relacjami.
Preferowane są pełne relacje, ale zamieścimy także linki do relacji znajdujących się na Waszych stronach. Informacje także należy wysyłać na podany wyżej mail.
pozdro
Jerzy "Pinky" Pinkas
Admin www.harpagan.pl
Relacje należy przysyłać na mail: admin@harpagan.gda.pl
Będą one zamieszczane w miarę możliwości. Powstanie specjalna podstrona z relacjami.
Preferowane są pełne relacje, ale zamieścimy także linki do relacji znajdujących się na Waszych stronach. Informacje także należy wysyłać na podany wyżej mail.
pozdro
Jerzy "Pinky" Pinkas
Admin www.harpagan.pl