Relaksacja

Odnowa biologiczna Salony masażu

Gdynia, Adama Mickiewicza 33

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam wątek zamknięty Gabinet pełny uroku położony w kameralnej części miasta. Usługi świadczone na...
~Izabela
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 czerwca 2015

znakomita sauna wątek zamknięty Pani Sylwia bardzo dba o odpowiednią atmosferę i samopoczucie klientów, na...
~Magda
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 lutego 2013

Profesjonalnie, relaksująco, rekomenduję w stu procentach wątek zamknięty Fantastyczna, pozytywna aura w gabinecie, zawsze uśmiechnięta i pomocna Pani...
~Asia S.Ł.
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2013

justyna-opinia wątek zamknięty Witam, Serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym przytulny i klimatyczny...
justyna_londyn
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 października 2012

Viktoria - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług DonSylviano. W końcu znalazłam gabinet...
~Viktoria
1

dodano: 11 kwietnia 2012

Sauna na podczerwień wątek zamknięty bardzo profesjonalne podejście do klienta, obsługa bardzo miła, pomocna,...
~Ania
2

dodano: 21 lutego 2012

polecam wątek zamknięty Polecam skorzystanie z zabiegów oferowanych przez p. Sylwię. Ciekawy wystrój...
~Beata
1

dodano: 28 marca 2012

Before or after ? :) wątek zamknięty Do wspaniałej Pani Sylwii trafiłam zupełnym przypadkiem. Jako osoba cierpiąca...
~Agnieszka
1

dodano: 23 marca 2012

Monika - opinia wątek zamknięty Ciepła, sympatyczna atmosfera. Ciekawy wystrój. Gorąco ;) polecam saunę!...
~Monika
1

dodano: 26 lutego 2012

Polecam wszystkim wątek zamknięty Rewelacyjna obsługa, miła atmosfera i profesjonalizm. Polecam wszystkim ten...
~Mateusz
1

dodano: 27 stycznia 2012

Bardzo polecam! wątek zamknięty Bardzo miło spędzone chwile w przytulnym gabinecie i napewno jeszcze nieraz...
~Roman
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 października 2011

Marta - opinia wątek zamknięty Bardzo miła, magiczna atmosfera i fantastyczny masaż hinduski:)Polecam!
~Marta
1

dodano: 24 października 2011

HINDUSKI MASAŻ GŁOWY wątek zamknięty W moim ulubionym gabinecie pojawiło się coś nowego: hinduski masaż głowy,...
~Bożena
1

dodano: 16 września 2011

makijaż wieczorowy wątek zamknięty Dziękuję pani Sylwio za wykonanie profesjonalnego, a za razem przepięknego...
~Anna F.
1

dodano: 15 września 2011

Polecam wątek zamknięty Bardzo dobry masaż, miła obsługa. Kameralny wystrój tworzy odpowiedni klimat...
~Jacek
1

dodano: 28 czerwca 2011

stała klientka wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług gabinetu donsylviano. Muszę Wam powiedzieć,...
~stała klientka
1

dodano: 26 czerwca 2011

Iwona - opinia wątek zamknięty polecam saune na podczerwień,całkowicie można się zrelaksować,wyciszyć po...
~Iwona
1

dodano: 24 czerwca 2011

super odnowa wątek zamknięty Pani Sylwia jest profesjonalistką doskonalą. Gabinet jest zaranżowany na styl...
~Kristin
1

dodano: 21 czerwca 2011

Polecam Wszystkim Gabinet DonSylviano wątek zamknięty Witam Drogie Panie i Wszystkich odwiedzających te stronkę... Polecam usługi...
~Anna
2

dodano: 7 czerwca 2011

Polecam wątek zamknięty Byłam pierwsza pacjętką w salonie. Jak pisałm w poprzedniej opinii wpadłam...
~AS
1

dodano: 14 czerwca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry